• Business

    PwC Ελλάδας: Ενισχύει τη θέση της στο real estate – Εντάσσει στο δυναμικό της τη Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου

    • NewsRoom
    PwC Ελλάδας: Στην νέα ομάδα Real Estate προστίθεται η Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου

    Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου


    Η PwC Ελλάδας ανακοίνωσε τη δημιουργία ομάδας Real Estate, στο συμβουλευτικό της τμήμα, την οποία διευθύνει η Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου, στέλεχος με μακρόχρονη εμπειρία στη διαχείριση ακίνητης περιουσίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

    Η νέα ομάδα αποτελείται από στελέχη που διαθέτουν σημαντική και μακρόχρονη εμπειρία σε κάθε έκφανση του κλάδου Real Estate.

    Η νέα ομάδα αποτελείται από στελέχη που διαθέτουν σημαντική και μακρόχρονη εμπειρία σε κάθε έκφανση του κλάδου Real Estate. Λειτουργώντας υπό την ευρύτερη ομάδα του Deals, θα προσφέρει υπηρεσίες αποτίμησης, διαχείρισης χαρτοφυλακίου, μεσιτείας καθώς και έρευνας, αξιοποιώντας τόσο την εξειδίκευση στην ελληνική αγορά, την υπάρχουσα τεχνολογία και εργαλεία όσο και τη δυναμική του παγκόσμιου δικτύου της PwC Ελλάδας.

    Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η δημιουργία της νέας ομάδας εξειδικευμένων συμβούλων ενισχύει σημαντικά τις ήδη προσφερόμενες συμβουλευτικές, φορολογικές και ελεγκτικές υπηρεσίες συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών Real Estate.

    Η ολιστική προσέγγιση που διαμορφώνει η PwC Ελλάδας ενδυναμώνει περαιτέρω τη θέση της στην συγκεκριμένη αγορά ενθαρρύνοντας την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και την αξιοποίηση διαφορετικών δεξιοτήτων ικανών να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις πιο σύνθετες προκλήσεις του κλάδου.

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ