• Ψάχνεις σπίτι; Ψάχνεις Anytime

    Φωτογραφία Barry D from Pixabay

    Business

    Ψάχνεις σπίτι; Ψάχνεις Anytime

    • NewsRoom

    Όλοι όσοι έχουμε ψάξει κάποια στιγμή σπίτι, γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μια διαδικασία που μπορεί να αποδειχθεί ακόμη και χαοτική. Εφημερίδες, ιστοσελίδες, αγγελίες στον δρόμο, μεσιτικά γραφεία, πληροφορίες από γνωστούς και γείτονες επιστρατεύονται όλα προκειμένου να βρούμε το σπίτι των ονείρων μας – ή τον ιδανικό ένοικο, αν είμαστε ιδιοκτήτες, αφού η διαδικασία είναι το ίδιο περίπλοκη και από την άλλη πλευρά.

    Είναι γεγονός ότι η αγοραπωλησία και η ενοικίαση ενός ακινήτου αποτελούν μία σημαντική απόφαση. Μια απόφαση που συνήθως απαιτεί επένδυση προσωπικού χρόνου, αφού η συγκεκριμένη διαδικασία μέχρι σήμερα ήταν στις περισσότερες περιπτώσεις δαπανηρή, περιπλοκή και αγχωτική, χωρίς μάλιστα να εγγυάται ένα καλό τελικό αποτέλεσμα.

    Στον ψηφιακό όμως κόσμο του σήμερα, που όλα αλλάζουν, αυτός ο παραδοσιακός τρόπος αναζήτησης ακινήτου δεν έχει θέση. Κι αυτό γιατί έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην αγορά εταιρείες που φέρνουν επανάσταση στον τρόπο που λειτουργεί η συγκεκριμένη αγορά, προσφέροντας μια εντελώς νέα εμπειρία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η start up Prosperty, η οποία, με την online πλατφόρμα της, επαναπροσδιορίζει τον τρόπο λειτουργίας της αγοράς ακινήτων με ψηφιακό και σύγχρονο τρόπο, κάνοντας τη διαδικασία εύκολη, γρήγορη, αποτελεσματική και διαφανή. Ξεκινάει από τον νομικό και τεχνικό έλεγχο των ακινήτων, προχωράει στη λεπτομερή παρουσίασή τους και καταλήγει στην ηλεκτρονική διαπραγμάτευση μεταξύ των ενδιαφερόμενων.

    Η Prosperty φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί σήμερα η αγορά ακινήτων και προσφέρει ανέπαφες διαδικασίες πώλησης, αγοράς και ενοικίασης ενός ακινήτου, καταργώντας όλα τα εμπόδια και αλλάζοντας τα δεδομένα για να βρίσκεις το σπίτι που θέλεις ή να νοικιάσεις το σπίτι σου με τον πιο άμεσο τρόπο.

    Αμεσότητα, αλλά και ασφάλεια

    Την ίδια στιγμή, όμως, βασικό ζητούμενο, εκτός από την ευκολία και την αμεσότητα, είναι και η ασφάλεια – αν όχι το βασικότερο όλων. Είτε πρόκειται για την κάλυψη στεγαστικών αναγκών είτε για επένδυση ή αξιοποίηση ακινήτου, τόσο ως ιδιοκτήτης όσο και ως ενοικιαστής, όλοι θέλουμε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο και να μην ερχόμαστε αντιμέτωποι με δυσάρεστες εκπλήξεις – έστω κι αν αυτές είναι μέσα στη ζωή.

    Γι’ αυτό υπάρχει η Αnytime της INTERAMERICAN.

    Η Anytime, έχοντας πάντα ως στόχο να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες όλο και περισσότερων ανθρώπων, προσφέροντας κάθε στιγμή περισσότερα, συνεργάζεται με την Prosperty, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις ασφάλισης κατοικίας.

    Στο πλαίσιο αυτό, η Anytime παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις ασφάλισης κατοικίας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες ιδιοκτητών, ενοικιαστών και εκμισθωτών της Prosperty.

    Τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα προσφέρουν:

    • Ασφάλιση Κατοικίας: εξασφαλίζεται το κτίριο, το περιεχόμενο ή συνδυαστικά και τα δύο, με πλήθος καλύψεων για κάθε κίνδυνο (π.χ. σεισμό, διαρροή σωληνώσεων, κλοπή κ.α.) για ό,τι κι αν συμβεί.
    • Νομική προστασία οικογενειάρχη και εκμισθωτή: Καλύπτονται οι δικαστικές ή εξωδικαστικές δαπάνες σε περίπτωση που συμβεί κάτι στο σπίτι που κατοικούν οι ασφαλισμένοι ή το εκμισθώνουν σε τρίτο.
    • Απώλεια Μισθωμάτων: Με το συγκεκριμένο προϊόν που προσφέρεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποκλειστικά μέσω της Prosperty,  αποζημιώνεται η απώλεια ενοικίων σε περίπτωση έξωσης του ενοικιαστή από το ακίνητο. Καλύπτονται ενοίκια 3 μηνών για το διάστημα αναζήτησης νέου ενοικιαστή.

    Στην εποχή των μεγαλύτερων τεχνολογικών προκλήσεων, η Anytime καινοτομεί για ακόμη μία φορά, αναπτύσσοντας αξιόπιστες και αποτελεσματικές συνεργασίες, που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητά μας και δημιουργούν σχέσεις ικανοποίησης και εμπιστοσύνης με τον κόσμο. Με βασικό ζητούμενο πάνω απ’ όλα την ασφάλεια.