ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε συνέχεια των συμβουλευτικών υπηρεσιών, που προσέφερε για την απόκτηση ακινήτου, στο Μαρούσι, στην PRODEA Investments (Λ. Κηφισίας 77), η ΔΑΝΟΣ, an alliance member of BNP PARIBAS REAL ESTATE, λειτούργησε εκ νέου ως σύμβουλος στην προώθηση και του
όμορου ακινήτου, που στέγαζε το γνωστό Λούνα παρκ “Αηδονάκια”, το οποίο πρόκειται να αγοραστεί επίσης από την PRODEA Investments, καθώς έχει προχωρήσει στην υπογραφή δεσμευτικού συμβολαιογραφικού προσυμφώνου.
Αξιοποιώντας το σύνολο των συγκεκριμένων οικοπέδων, η PRODEA Investments θα προσθέσει στο χαρτοφυλάκιό της οικοπεδική έκταση 15.000 τ.μ., στην οποία δρομολογεί την κατασκευή campus γραφείων, που θα ενσωματώνουν τις σύγχρονες τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας και θα πιστοποιηθούν κατά το πρότυπο LEED στη βαθμίδα Gold.
Πιο συγκεκριμένα θα ανεγερθεί κτιριακό συγκρότημα γραφείων επιφάνειας περίπου 19.000 τ.μ. με ανωδομή 14.000 τ.μ., ενώ το σύνολο της επένδυσης ανέρχεται στα 60 εκ. €.
Το έργο ενισχύει τη στόχευση της PRODEA Investments να καταστεί ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης πράσινων γραφείων στην Ελλάδα, αλλά και την αρωγή της ΔΑΝΟΣ, an alliance member of BNP PARIBAS REAL ESTATE, στην κάθε προσπάθεια αναβάθμισης του κτηριακού αποθέματος γραφειακών χώρων με γνώμονα πρωτίστως την ενεργειακή βιωσιμότητα.
Διαβάστε επίσης
Καιρός: Δύο μέρες με ισχυρές καταιγίδες – Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Ποιοι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα θα δουν αυξήσεις μισθών με την έλευση του 2024
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λευκός Οίκος: Σκέφτεται τη Βουδαπέστη για τη φιλοξενία μιας τριμερής με Τραμπ, Πούτιν και Ζελένσκι
- Ισραήλ: Δεν έχει απαντήσει ακόμη στην τελευταία ειρηνευτική πρόταση, απαιτεί την απελευθέρωση όλων των ομήρων
- Κερατέα: Οριοθετήθηκε άμεσα φωτιά στην περιοχή Ντάρδιζα
- Τραμπ: Επίθεση στο Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν: «Είναι εκτός ελέγχου»
