• Σε απόλυτους αριθμούς, η περιουσία του Βαρδή Βαρδινογιάννη έμεινε αμετάβλητη στα 1,1 δισ. δολάρια και ο ίδιος «σκαρφάλωσε» στη θέση 1828 της σχετικής λίστας έναντι της θέσης 1999 που είχε στην αρχή της χρονιάς.
  • Χαμένος κατά 600 εκατ. δολάρια βρέθηκε ο «βασιλιάς του χαλκού» Αριστοτέλης  (Τέλης) Μυστακίδης, ο οποίος είδε την περιουσία του να συρρικνώνεται στα 1,9 δισ. δολάρια από 2,5 δισ. που ήταν στην αρχή του έτους και έπεσε αντίστοιχα στη θέση 1158 από την 965η στην αρχή της χρονιάς.
  • Τις μεγαλύτερες απώλειες, ύψους 700 εκατ. δολαρίων, κατέγραψε η περιουσία του Σπύρου Λάτση, η οποία «συρρικνώθηκε» στα 2,5 δισ. δολάρια έναντι 3,2 δισ. στην αρχή του έτους. Αντίστοιχα, ο κ. Λάτσης έπεσε στη θέση 870 της σχετικής λίστας έναντι της θέσης 729 στην οποία βρισκόταν στην αρχή του έτους, χάνοντας μάλιστα και τον τίτλο του πλουσιότερου Έλληνα.
  • Αυτό σημαίνει ότι ο πλουσιότερος πλέον Έλληνας είναι ο Φίλιππος Νιάρχος,  η περιουσία του οποίου έμεινε αμετάβλητη στα 2,8 δισ. δολάρια, ανεβαίνοντας στην 768η θέση από την 859η στην οποία βρισκόταν στην αρχή της χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φίλιππος Νιάρχος: Η ζωή, η ταπεινότητα, η θρησκευτική ευσέβεια του αόρατου μεγιστάνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλης Μυστακίδης: Ο «βασιλιάς του χαλκού» έχασε τον θρόνο του…

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Dr Γιάννης Λάτσης: O ευφυής καθηγητής (γιος του Σπύρου Λάτση) με περιουσία 2,9 δισ. δολαρίων