ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΤΙΤΑΝ και τα πονηρά χαμόγελα, το κρίσιμο 3λεπτο της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ο Μυλωνάς κάνει due diligence στην Allianz, τα ρεκόρ του Κρίστιαν, βγαίνει το ομόλογο Μαρινάκη, η συμφωνία με τη Chevron και ο Παπασταύρου, και ο Wiseman σε ΑΙ video
Στην απόκτηση 1.689.955 μετοχών που αντιστοιχούν στο 7,66% των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της Πλαίσιο προχώρησε σήμερα ο κ. Γεώργιος Γεράρδος ύστερα από την υποβολή της προαιρετικής δημόσιας πρότασης.
Η απόκτηση αυτή πραγματοποιήθηκε στην τιμή των 4,58 ευρώ ανά μετοχή, ήτοι συνολικά 7.739.993,90 ευρώ.
Πλέον κατέχει 19.832.668 μετοχές που αντιπροσωπεύουν περίπου το 89,84% των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας.
Διαβάστε επίσης:
Γιώργος Γεράρδος (Πλαίσιο): Γιατί αποφασίσαμε την έξοδο από το Χρηματιστήριο Αθηνών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι προβλέπει η συμφωνία ΕΑΣ – Τσέχων για την παραγωγή πυρομαχικών στο Λαύριο – Ολες οι λεπτομέρειες του deal
- Μητσοτάκης: Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες μπορούν να εμπιστεύονται τις Ένοπλες Δυνάμεις στους ταραγμένους καιρούς που ζούμε
- Ιράν: Νόμιμοι στόχοι λιμάνια, αποβάθρες και οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις των ΗΑΕ, λένε οι Φρουροί της Επανάστασης
- Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη γραμμή 7 του τραμ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.