ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εταιρεία Πλαστικά Θράκης ανακοίνωσε την Πέμπτη (13/2) ότι όρισε τον Δημήτριο Φράγκο ως προσωρινό Υπεύθυνο στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετοχών και Εταιρικών Ανακοινώσεων.
Η ανακοίνωση:
Η «ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ» γνωστοποιεί ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, με σχετική απόφασή του, προέβη στον ορισμό του κ. Δημητρίου Φράγκου (Οικονομικό Διευθυντή της Εταιρείας) ως Υπευθύνου, σε προσωρινή βάση, του Τμήματος (Μονάδας) Εξυπηρέτησης Μετόχων και Εταιρικών Ανακοινώσεων της Εταιρείας, σε αντικατάσταση της μέχρι σήμερα Υπεύθυνης της εν λόγω Μονάδας Ευαγγελίας Σιδέρη.
Ο κ. Δημήτριος Φράγκου θα αναλάβει, τα ως άνω καθήκοντά του από την 14η Φεβρουαρίου 2025.
Διαβάστε επίσης
Motor Oil: Πράσινο φως από Κομισιόν στην επιδότηση €111,7 εκατ. για «Πράσινο Υδρογόνο»
McDonald’s: Απογοητευτικές πωλήσεις τριμήνου – Ποιο αγαπημένο σνακ επαναφέρει μετά από 10 χρόνια
ΟΛΘ: «Nέα εποχή για την αναβάθμιση και την ανάπτυξη του Λιμένα Θεσσαλονίκης»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΛΙΜΕ: Αύξηση της κίνησης κρουαζιέρας στα ελληνικά λιμάνια το 2025 για 4η συνεχόμενη χρονιά (πίνακας)
- Τραμπ: Κατηγορεί το ΝΑΤΟ για «έλλειψη υποστήριξης» στον πόλεμο κατά του Ιράν – «Δειλοί, θα το θυμόμαστε»
- Endless: Στρατηγική εξαγορά της ελληνικής εταιρείας Finezza – Νέες προοπτικές ανάπτυξης
- H Naftomar της Λούλου Ζέιν παρέλαβε το νεότευκτο Gaz Ronin
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.