Στην εξαγορά του υπόλοιπου 50% της εταιρίας Thrace Sarantis έναντι του ποσού του ενός εκατ. ευρώ προχώρησε η Πλαστικά Θράκης και κατέχει πλέον το 100% της εταιρίας.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Η Διοίκηση της Πλαστικά Θράκης γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι προέβη την 6η Μαρτίου 2017 στην αγορά από την «GR. SARANTIS CYPRUS LTD» δέκα τριών χιλιάδων εξακοσίων είκοσι πέντε (13.625) κοινών ονομαστικών μετοχών της Thrace Sarantis, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 50% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου αυτής, αντί συνολικού τιμήματος ενός εκατομμυρίου (1.000.000,00) ευρώ.
Κατόπιν της ως άνω αποκτήσεως, η εταιρεία κατέστη μοναδική μέτοχος της «THRACE SARANTIS S.A.», δεδομένου ότι συμμετείχε ήδη κατά ποσοστό 50% στο μετοχικό κεφάλαιο αυτής.
Εφεξής η τελευταία εταιρεία θα ενοποιείται στις οικονομικές καταστάσεις του Ομίλου με την μέθοδο της ολικής ενοποίησης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ισμήνη Παναγιωτίδη: Πώς η Pavimar εκμεταλλεύθηκε αθόρυβα τις χαμηλές τιμές στην αγορά
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ. Οικονόμου: Αγόρασε το τάνκερ του Α. Αλαφούζου;
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιώργος Λογοθέτης: Τριπλό «χτύπημα»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΥΠΕΞ: Επικοινωνία με τον πρέσβη της Αιγύπτου για τους Έλληνες που συμμετέχουν στο March to Gaza
- Ραδιενεργή και χημική ρύπανση στο Νατάνζ μετά τις ισραηλινές επιθέσεις, παραδέχεται ο IAEA
- Μαρίνα Χατζημανώλη: Είμαστε στο πλευρό των ναυτικών και ειδικότερα στα παιδιά τους με ειδικές ανάγκες
- Wall Street: Βαριές απώλειες μετά και την απάντηση του Ιράν στο Ισραήλ – Εξαϋλώθηκαν τα κέρδη της εβδομάδας
