ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παρατείνεται για δύο εβδομάδες ακόμη η αγωνία για την τύχη του εργοστασίου της Pitsos.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι Γερμανοί της Bosch έκαναν αποδεκτό μέρος της πρότασης Μπακατσέλου για τη διάσωση της παραγωγικής μονάδας και παραμένουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.
Η πλευρά της Pyramis σκοπεύει να ζυγίσει τα νέα δεδομένα, ώστε να επανέλθει με νέα πρόταση μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων.
Κύκλοι προσκείμενοι στην οικογένεια Μπακατσέλου διαμηνύουν σε συνομιλητές τους πως παραμένουν πιστοί στη βούληση που έχουν εκφράσει για να ενισχύσουν το παραγωγικό αποτύπωμά τους στην ελληνική αγορά. Επαναλαμβάνουν δε ότι προτεραιότητά τους είναι η διατήρηση των θέσεων εργασίας.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη η Pyramis έχει προσλάβει έναν μικρό αριθμό επιτελικών στελεχών του πρώην εργοστασίου της Pitsos.
Διαβάστε επίσης:
Pitsos: Οι Γερμανοί της Bosch αποφασίζουν για την «πρόταση Μπακατσέλου»
Νικόλας Μπακατσέλος στο mononews: «Πώς σχεδιάζουμε να ξαναδώσουμε ζωή στην Pitsos»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ηλεκτρικό ρέυμα: Τι φέρνουν οι αρνητικές τιμές στην αγορά ενέργειας
- Loulis Food: Γιατί επενδύει στην Kenfood
- Τι συμβαίνει στον Σκάι, το deal Ευαγγελάτου – Τατιάνας, λιγότερος Πορτοσάλτε, τι θα κάνει η Μενεγάκη, αλλαγές στα κανάλια
- Γουόρεν Μπάφετ : Τι θα κάνει με τα 334 δισ. δολάρια μετρητά; Άραγε περιμένει την «τέλεια καταιγίδα» για να κινηθεί;
