• Business

    Πιο κοντά στην ίδρυση κοινής εταιρείας για τον διαδικτυακό στοιχηματισμό ΟΤΕ – Intralot

    Μιχάλης Τσαμάζ, επικεφαλής ΟΤΕ

    Μιχάλης Τσαμάζ, επικεφαλής ΟΤΕ


    Ανοίγει ο δρόμος για την δραστηριοποίηση του ΟΤΕ στο διαδικτυακό στοίχημα σε συνεργασία με την Intralot, έπειτα από την πρόσκληση που απηύθυνε χθες η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) σε όσους ενδιαφέρονται να της καταθέσουν αίτηση και τα δικαιολογητικά που προβλέπονται στον σχετικό κανονισμό προκειμένου να λάβουν τη σχετική άδεια.

    Η συνεργασία των ΟΤΕ – Intralot έχει ανακοινωθεί επίσημα από τις δύο εταιρείες με ανακοινώσεις τους στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

    Στις αρχές του έτους και με αφορμή τα αποτελέσματα του 2019 ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ Μιχάλης Τσαμάζ είχε προσδιορίσει την έναρξη της νέας δραστηριότητας το δεύτερο εξάμηνο του 2020.

    Όπως εκτιμάται η ονομασία της κοινής εταιρείας των ΟΤΕ – Intralot δεν θα παραπέμπει με κάποιον από τους δύο ομίλους αλλά θα δημιουργηθεί μια νέα εταιρική ταυτότητα.

    Η είσοδος του ΟΤΕ στο διαδικτυακό στοίχημα δεν είναι η μοναδική νέα δραστηριότητα για τον όμιλο. Η κατά 100% θυγατρική του, COSMOTE Payments έχει λάβει άδεια για ηλεκτρονικές πληρωμές από την Τράπεζα της Ελλάδος με την σχετική πλατφόρμα να αναμένεται να βγει στον αέρα στο τέλος του έτους, ενώ ο όμιλος δραστηριοποιείται ήδη στις ασφάλειες με την Cosmote Insurance.



    ΣΧΟΛΙΑ