• Business

    Ποια είναι η Eva που περιλαμβάνεται ανάμεσα στις 6 ασφαλέστερες αερογραμμές του πλανήτη!

    • NewsRoom


    Παρά τις πρόσφατες τραγωδίες, το ταξίδι στον αέρα παραμένει ένας από τους πιο ασφαλείς τρόπους μετακίνησης. Σύμφωνα με τους Αυστραλούς καταναλωτές, η διαδικτυακή ιστοσελίδα της αεροπορίας AirlineRatings.com, αναφέρει πως οι αερογραμμές όλου του κόσμου, μετέφεραν 3.6 δισεκατομμύρια επιβάτες σε 34 εκατομμύρια πτήσεις μέσα στο 2015.

    Η AirlineRatings.com πρόσφατα διέθεσε στη δημοσιότητα μία λίστα με τις  ασφαλέστερες αερογραμμές, επιλεγμένες από έναν κύκλο 407 αερογραμμών ανά τον κόσμο. Για να συντάξει τη λίστα του, η ιστοσελίδα αξιολόγησε κάθε αερογραμμή βασισμένη στο κύρος που καταλαμβάνει διεθνώς, τα περιστατικά θανάτων τα τελευταία 10 χρόνια, το αποτέλεσμά της από τον έλεγχο ασφάλειας, που υποβλήθηκε από τη Διεθνή Εταιρία Αερομεταφορών και αν η χώρα προέλευσης συμμορφώνεται με τις 8 παραμέτρους ασφαλείας που θέτει η Διεθνής Οργάνωση  Αεροπορίας.

    Όλες οι αερογραμμές της λίστας πέρασαν αυτά τα τεστ με μεγάλη επιτυχία!

    Οι αεροπορικές στη λίστα έρχονται από την Ασία, τη Βόρεια Αμερική, την Αυστραλία και την Ευρώπη, χωρίς όμως να συμπεριλαμβάνονται και να αποκλείονται αυτές από την Αφρική και τη Νότια Αμερική.  Αυτή η λίστα με τις  καλύτερες περιλαμβάνει μόνο τις κεντρικές. Οι αεροπορικές χαμηλού κόστους όπως η JetBlue, Virgin America, Norwegian, και η  EasyJet, λήφθηκαν υπόψη για μία ξεχωριστή κατηγορία.

    Η AirlineRatings.com δεν έβαλε στη λίστα την τελική σειρά τερματισμού, όμως έστεψε τον νικητή.

    Πριν περάσουμε στη διαμόρφωση της τελικής ασφαλέστερης πεντάδας, αξίζει να δείτε μία από τις ασφαλέστερες, αλλά ταυτόχρονα και από τις πιο παράξενες- εντυπωσιακές αερογραμμές.

    taiwans-eva-air-was-recently-named-the-best-long-haul-airline-in-asia-by-airlineratingscom-the-airline-has-not-suffered-any-major-accidents-since-its-founding-in-1988

    Η  Taiwan’s Eva Air πρόσφατα αναδείχθηκε ως η καλύτερη αεροπορική εταιρία μεγάλων αποστάσεων στην Ασία από την AirlineRatings.com. Η αερογραμμή δεν έχει σημειώσει κανένα σοβαρό ατύχημα από την ίδρυσή της το 1988.

    1. Δημιουργήθηκαν το 1946, οι Σκανδιναβικές Αερογραμμές ή αλλιώς SAS, πρόσφατα χρησιμοποιείται ως η Εθνική Αερογραμμή της Δανίας, της Νορβηγίας και της Σουηδίας. Το τελευταίο μοιραίο αεροπορικό δυστύχημα της εταιρίας συνέβη το 2001.formed-in-1946-scandinavian-airlines-or-sas-currently-serves-as-the-national-airline-of-denmark-norway-and-sweden-the-airlines-last-fatal-crash-occurred-in-2001

    4. Η διεθνής Ελβετική αερογραμμή Swiss σχεδιάστηκε το 2002, από τα απομεινάρια της χρεωκοπημένης Swissair. Το 2007 η αεροπορική έγινε μέρος της Γερμανικής Lufthansa. Η Swiss δεν έχει καταγράψει δυστυχήματα στην ιστορία της.swiss-international-air-lines-was-formed-in-2002-from-the-remnants-of-the-bankrupt-swissair-in-2007-the-airline-became-part-of-germanys-lufthansa-group-swiss-has-suffered-no-fatalities-in-its-history

    3.  Η Chicago United Airlines πήρε την τελική της μορφή το 2012 με τη συγχώνευση των Αμερικάνικων και Ευρωπαϊκών αερογραμμών. Η United  έχει να υποστεί αντιτρομοκρατικά μοιραία δυστυχήματα περισσότερο από 20 χρόνια.

    2. Η Virgin Atlantic  είναι ένα αυθεντικό αεροπορικό εγχείρημα του Richard Branson. Από το 2012, το 49% των αεροπορικών είναι υπό τον έλεγχο της Ατλάντα-που βασίζεται στην Delta Air Lines. Η Virgin Atlantic δεν έχει σημειώσει καθόλου μοιραία δυστυχήματα στο ιστορικό της.the-winner-is-australias-qantas-qantas-is-the-volvo-of-the-airline-industry--a-company-whose-reputation-and-mystique-is-built-upon-its-clean-safety-record-this-is-for-good-reason-the-93-year-old-airline-has

    1.  Ο νικητής είναι η Αυστραλιανή εταιρία Qantas. Η Qantas είναι το Volvo της αεροπορικής βιομηχανίας- μία εταιρία της οποίας η φήμη και το μυστήριο χτίστηκε πάνω στο καθαρό μητρώο ασφαλείας που έχει καταγράψει. Η 93 χρονών αερογραμμή έχει να σημειώσει μοιραίο αεροπορικό δυστύχημα από το 1951.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

    http://www.mononews.gr/article-islandia-i-chora-tou-ikonomikou-thavmatos-sinechizi-na-tolma/48406

     

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/arthro-tou-rosou-proedrou-vladimir-putin-stin-k-gia-tin-ellada/48432



    ΣΧΟΛΙΑ