• Business

    Ποια funds πνίγονται στη δίνη της Folli Follie

    • NewsRoom
    folli follie

    Δημήτρης, Καίτη και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος


    Εκατόν δεκατέσσερα funds βρίσκονται αυτήν τη στιγμή «εγκλωβισμένα» στη μετοχή της Folli Follie, συμμετέχοντας στο μετοχικό κεφάλαιο της εισηγμένης, έστω κι αν η αναστολή της διαπραγμάτευσης της μετοχής που ζήτησε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς βάζει προσωρινό «στοπ» στην κατάρρευσή της. Μια κατάρρευση που έφτασε το 68,70%.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εν λόγω funds φτάνουν μέχρι τη Σιγκαπούρη και, από αυτά, τη μεγαλύτερη συμμετοχή έχουν τα funds: Fidelity Management & Research Co., Vanguard Group, Swedbank Robur Fonder, Norges Bank Investment Management, BlackRock Fund Advisors, Asset Management NV, Dorval Asset Management, Global X Management Co. LLC, Templeton Asset Management Ltd., Allianz Global Investors GmbH και Eastspring Investments (Singapore) Ltd.

    Για την ώρα, όσα funds έχουν συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο της Folli Follie θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την ανακοίνωση του έλεγχου της ΕΥ, κάτι που θα πάρει αρκετό χρόνο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Κουτσολιούτσος ζήτησε την αναστολή διαπραγμάτευσης για τη Folli Follie

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Fortress: Ξεκίνησε το due diligence για το μεγάλο deal εξαγοράς της Attica Group. Όλες οι εξελίξεις και ο καθοριστικός ρόλος του CEO της MIG Θανάση Παπανικολάου



    ΣΧΟΛΙΑ