• Pharma & Health

    Η Seneca Medical Group διεισδύει και στη Ρουμανία

    Γιώργος Κοτταρίδης, CEO της Seneca Medical Group

    Γιώργος Κοτταρίδης, CEO της Seneca Medical Group


    Τη στρατηγική της επέκταση στη Ρουμανία ανακοίνωσε η Seneca Medical Group, ο Ευρωπαίος ηγέτης στην έρευνα, διάγνωση και θεραπεία της τριχόπτωσης. Σε συνεργασία με την AVRA Institute, το πιο premium ινστιτούτο ομορφιάς και υγείας της χώρας, εγκαινίασε νέα συνεργασία στο κέντρο του Βουκουρεστίου.

    Η Seneca, μια από τις πιο αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ευρώπη, στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών, διεισδύει τώρα και στις βαλκανικές χώρες. Η εταιρεία αποτελεί μια από τις πλέον καινοτόμες κλινικές, για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελλάδα, τη Δανία και πλέον και τη Ρουμανία.

    Η Seneca Medical Group έχει περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στη μεταμόσχευση μαλλιών. Συνδυάζει τις σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους θεραπείας, τις νέες τεχνολογίες και την εφαρμογή εξατομικευμένων λύσεων.

    Χώρος της κλινικής Seneca

    Όλες οι θεραπείες πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από ιατρούς, οι οποίοι έχουν πιστοποιηθεί από το Seneca Training & Research Centre, τηρώντας αυστηρά πρωτόκολλα ποιότητας.

    Χώρος της κλινικής Seneca

    Διαβάστε επίσης:

    Seneca Medical Group: Καινοτόμες μέθοδοι και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μεταμόσχευσης μαλλιών



    ΣΧΟΛΙΑ