• Seneca Medical Group

    Business

    Seneca Medical Group: Καινοτόμες μέθοδοι και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μεταμόσχευσης μαλλιών

    • NewsRoom

    Η Seneca Medical Group, ο μεγαλύτερος οργανισμός στην Ευρώπη στα θέματα αντιμετώπισης της τριχόπτωσης, έχει δημιουργήσει τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες της, προσαρμοσμένες πάντα στις ανάγκες τους.

    Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία αναπτύσσεται συνεχώς, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία των στελεχών της και την 35ετή εμπειρία στην έρευνα διάγνωση και θεραπεία της τριχόπτωσης. Επενδύοντας στη δημιουργία νέων, καινοτόμων μεθόδων για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, η Seneca έχει βάλει στόχο να επεκτείνει ακόμα περισσότερο την εμβέλειά της.

    Σήμερα, δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελλάδα, ενώ πρόσφατα προχώρησε σε νέες κλινικές, με πρώτο σταθμό τη Δανία και δεύτερο τη Ρουμανία!

    Σειρά στο στρατηγικό πλάνο επέκτασης της εταιρείας έχουν μία σειρά από διαγνωστικά κέντρα και κλινικές, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος. Στο άμεσο μέλλον, η Seneca στοχεύει σε πόλεις που παρουσιάζουν σημαντική ζήτηση για τις ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρει, ενώ παράλληλα έχουν εύκολη προσβασιμότητα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών της!

    Επόμενοι στόχοι; H Ιταλία, η Γαλλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, διαβλέποντας ότι το μοντέλο των κλινικών και οι μέθοδοι που εφαρμόζουν μπορούν να έχουν σημαντική διείσδυση σε αναπτυγμένες αγορές.

     Η κλινική της Seneca στη Δανία
    Η κλινική της Seneca στη Δανία

    Η Seneca, με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας, στηρίζεται σε τρεις βασικούς πυλώνες: την τεχνολογία, τους ανθρώπους και τις κλινικές της. Έχοντας αξιοποιήσει όλα τα διαθέσιμα τεχνολογικά εργαλεία, έχει αναπτύξει μια καινοτόμο μέθοδο για τη μεταμόσχευση των μαλλιών, την Direct FUE, η οποία έχει αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα του κλάδου!

    Σκοπός της εταιρείας είναι να διευκολύνει την πρόσβαση των ασθενών σε υψηλής ποιότητας θεραπείες μεταμόσχευσης μαλλιών, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους.

    «Επεκτείνοντας τις υπηρεσίες μας σε νέες τοποθεσίες, μπορούμε να βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους να αποκτήσουν την εμφάνιση που επιθυμούν και να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους», λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος, Γιώργος Κοτταρίδης.

    Η κλινική της Seneca στη Ρουμανία
    Η κλινική της Seneca στη Ρουμανία

    Σε μία εποχή που ο ιατρικός τουρισμός καταγράφει ραγδαία ανάπτυξη, ιδιαίτερα για υπηρεσίες όπως οι αισθητικές επεμβάσεις και η μεταμόσχευση μαλλιών, οι κλινικές Seneca στην Ελλάδα εξυπηρετούν κοινά από πολλές χώρες του εξωτερικού, εντός και εκτός Ευρώπης.

    Με προσεκτικές ενέργειες και συνεργασίες η εταιρεία έχει καταφέρει το πελατολόγιό της στην Ελλάδα που αφορά τον ιατρικό τουρισμό να ξεπερνά το 30% του συνολικού της!

    Κάθε κλινική στελεχώνεται από μια ομάδα άρτια εκπαιδευμένων ιατρών και νοσηλευτών, οι οποίοι έχουν πιστοποιηθεί από το Seneca Training & Research Centre, τηρώντας αυστηρά πρωτόκολλα ποιότητας.

    «Στην Αθήνα, έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε την πιο σύγχρονη κλινική της Ευρώπης. Εφαρμόζουμε τη μεθοδολογία και τα καινοτόμα συστήματα διάγνωσης και θεραπείας, χρησιμοποιούμε το απόλυτο φωτογραφικό στούντιο μικρού μεγέθους για να βελτιώσουμε τα επίπεδα εξατομικευμένης προσέγγισης.

    Η τεχνολογία ανάλυσης σε πραγματικό χρόνο μας επιτρέπει να αξιολογούμε αμέσως την τριχόπτωση και να προχωράμε σε προηγμένες επιστημονικές μεθόδους μεταμόσχευσης. Η κλινική της Αθήνας είναι μοναδική στο είδος της και δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελέσει το κέντρο του ιατρικού τουρισμού στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών στην Ευρώπη.

    Όραμά μας είναι να είμαστε ο Νo1 προορισμός αποκατάστασης της τριχόπτωσης τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

    Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τη δυνατότητα να βοηθάμε ακόμη περισσότερους ανθρώπους να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους», δηλώνει ο κος Κοτταρίδης.