ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε αναβάθμιση των εκτιμήσεών της για τις πωλήσεις του έτους από το εμβόλιο κατά του κορονοϊού προχώρησε η Pfizer, καθώς εντείνονται οι εμβολιασμοί σε όλο τον κόσμο.
Η αμερικανική φαρμακοβιομηχανία αναμένει τώρα πωλήσεις για το σύνολο της χρήσης ύψους 26 δισ. δολαρίων από το εμβόλιο που παρασκευάζει από κοινού με την γερμανική BioNTech.
H προηγούμενη εκτίμηση έκανε λόγο για 15 δισ. δολάρια.
Διαβάστε ακόμη:
NY Times: Εγκρίνεται για χρήση σε παιδιά 12-15 το εμβόλιο της Pfizer στις ΗΠΑ
Πρόσω ολοταχώς για το τείχος ανοσίας: Ανεβάζουν ταχύτητα οι εμβολιασμοί σε όλη την χώρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.