• Business

    PeopleCert: Στόχος για το 2024 η βελτίωση όλων των δεικτών της εταιρείας

    Βύρων Νικολαΐδης, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της PeopleCert


    Τους στόχους που θέτει η PeopleCert για το 2024 παρουσίασε πρόσφατα ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος (CEO) της εταιρείας, Βύρων Νικολαΐδης, στο πλαίσιο ετήσιας εκδήλωσης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

    Ο κ. Νικολαΐδης, ανέφερε ότι η PeopleCert έχει διατηρήσει τα τελευταία 10 χρόνια έναν εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης που κινείται στο 34%. Αναγνωρίζοντας τη δυναμική αυτή, προέτρεψε όλους «να κρατήσουμε την ίδια συνταγή της επιτυχίας» τονίζοντας: «Η PeopleCert έχει εξελιχθεί από έναν οργανισμό που διενεργεί εξετάσεις, σε έναν οργανισμό πνευματικής ιδιοκτησίας που παράγει υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό υλικό μέσω της τεχνολογίας e-learning. Για το έτος 2024, θέτουμε ως στόχο τη βελτίωση όλων των δεικτών της εταιρείας και την περαιτέρω αξιοποίηση των δυνατοτήτων της Τεχνητής Νοημοσύνης». Υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνεργασίας και της αποτελεσματικότητας για την επίτευξη των στόχων ο κ. Νικολαΐδης είπε: «Έτσι θα επιτύχουμε και το 2024. Όλοι Μαζί! Όλοι πρέπει να λειτουργούμε σαν ελβετικό ρολόι». Τέλος, ενέπνευσε την ομάδα του με το νέο σύνθημα της εταιρείας, «Dream it, Do it,» ενθαρρύνοντάς τους να εμπνευστούν, να ονειρευτούν και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

    Η PeopleCert αναδεικνύεται σε έναν από τους ελκυστικότερους εργοδότες προσφέροντας ένα πρωτοποριακό περιβάλλον εργασίας, με πολλαπλές ευκαιρίες για εξέλιξη και καριέρα, με ισόρροπη εκπροσώπηση των δύο φύλων στις ηγετικές θέσεις, με σεβασμό στη διαφορετικότητα και γενναιόδωρες πολιτικές που αντικατοπτρίζουν μια εταιρεία που επιδιώκει την ευημερία των 920 εργαζομένων της.

    Οι λόγοι που κάνουν την PeopleCert εργοδότη επιλογής είναι:

    1. Παροχές και Επαγγελματική Ανάπτυξη: Η εταιρεία ενθαρρύνει τη συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη προσφέροντας εκτεταμένες παροχές στους εργαζομένους της. Περισσότερες από 48 παροχές, περιλαμβανομένης της ιδιωτικής ασφάλειας υγείας, κουπονιών για σούπερ μάρκετ, καύσιμα κ.ά προσφέρονται, ενώ τα προγράμματα κατάρτισης για την ανάπτυξη και ενίσχυση των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων, τους επιτρέπουν να προοδεύουν στον ραγδαία μεταβαλλόμενο χώρο της τεχνολογίας. Περισσότεροι από 300 εργαζόμενοι έχουν αποκτήσει το Prince2 , μια από τις πιο κρίσιμες παγκοσμίως πιστοποιήσεις για project management .

    2. Δυνατότητες Εξέλιξης και Καριέρας: Οι 920 εργαζόμενοι απολαμβάνουν εξαιρετικές δυνατότητες εξέλιξης. Είναι χαρακτηριστικό ότι 126 εργάζονται στην εταιρεία από 5 έως 30 χρόνια, ενώ το 2023 προήχθησαν σε ανώτερες ιεραρχικά θέσεις 133 εργαζόμενοι Ανεξαρτήτως του χρόνου παραμονής τους στην εταιρεία σε όλους δίνονται ποικίλες ευκαιρίες να αναπτύξουν το επαγγελματικό τους προφίλ.

    3. Διαφορετικότητα και Συμπερίληψη: Η PeopleCert υπερηφανεύεται για την 50-50% ισορροπία μεταξύ των δύο φύλων στο χώρο εργασίας της και σε όλα τα ιεραρχικά επίπεδα. Με μέσο όρο ηλικίας τα 30 έτη, οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας που εκτιμά τη διαφορετικότητα. Ο πολυπολιτισμικός της χαρακτήρας ενισχύεται μέσω των 40 διαφορετικών εθνικοτήτων που απαρτίζουν το προσωπικό.

    4. Εταιρική Κουλτούρα και Στήριξη: Η PeopleCert δημιουργεί ένα οικογενειακό περιβάλλον για τους ανθρώπους της, ενώ η φροντίδα της για τον κάθε εργαζόμενο, είναι κάτι που την ξεχωρίζει στον ανταγωνιστικό χώρο.

    Η διοίκηση στέκεται δίπλα στους εργαζομένους της, υποστηρίζοντάς τους σε όλες δύσκολες στιγμές, (θέματα υγείας κ.α).αλλά και σε στιγμές χαράς (γάμους, γεννήσεις κ.ά).

    5. ESG Κοινωνικά Υπεύθυνος Εργοδότης: Η PeopleCert είναι ένας πραγματικά υπεύθυνος εργοδότης εφαρμόζοντας μια σειρά από κοινωνικές δράσεις που έχουν ως στόχο να επιστρέψουν αξία στην κοινωνία, στους εργαζόμενους, στο περιβάλλον, όπως και δράσεις που ενισχύουν την εταιρική διακυβέρνηση.

    Διαβάστε επίσης

    Euroxx ΑΧΕΠΕΥ: Στα 3,699 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2023

    ΟΤΕ: Στο 0,524% το ποσοστό ίδιων μετοχών που κατέχει η εταιρεία

    CNL Capital: O Δ. Ζουζούκης νέο μέλος στο ΔΣ στη θέση του Ευθύμιου Τσοκάνη



    ΣΧΟΛΙΑ