• Business

    PayPal: Κανονικά η συνεργασία με το eBay μέχρι το 2020

    • NewsRoom
    ebay

    ebay


    Κανονικά θα συνεχιστεί, έως το 2020, η συνεργασία της με το eBay, διευκρινίζει η PayPal μετά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για λήξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο διαδικτυακών κολοσσών.

    «Η PayPal και το eBay μοιράζονται μια παραγωγική συνεργασία και εμείς θα εξακολουθούμε να παρέχουμε μια ολοκληρωμένη λύση πληρωμών στο eBay έως τον Ιούλιο του 2020», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

    Όπως σημειώνει, στο πλαίσιο της σύμβασής τους, οι δύο εταιρείες έχουν υπογράψει ένα φυλλάδιο όρων, το οποίο καθιστά την PayPal ως ένα διαθέσιμο τρόπο πληρωμής έως τον Ιούλιο του 2023, αναγνωρίζοντας το πόσο σημαντικό είναι να παραμείνει η PayPal ως μια παρεχόμενη μέθοδος πληρωμής στο eBay.

    «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε να βασιζόμαστε και να αξιοποιούμε τη σχέση μας με το eBay, προσφέροντας στους αγοραστές και τους πωλητές του eBay καινοτόμες, αξιόπιστες και απρόσκοπτες εμπειρίες πληρωμών», προσθέτει.

    Η ανακοίνωση της PayPal ήρθε μετά την απόφαση του διαδικτυακού κολοσσού eBay να διακόψει τη συνεργασία τους και να αντικαταστήσει την PayPal με την Adyen.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς ξοδεύει τα χρήματά του ο Elon Musk;

     



    ΣΧΟΛΙΑ