• Business

    Pasal: Στη Hines η διαχείριση του εμπορικού κέντρου AthensHeart

    • NewsRoom


    Την υπογραφή συμφωνία με τη Hines για την διαχείριση του εμπορικού κέντρου AthensHeart ανακοίνωσε η Pasal Development Α.Ε..

    Σύμφωνα με τη Hines, το εμπορικό θα μετονομαστεί σε Gazi Outlets και θα υποστεί ριζική ανανέωση ώστε να μετατραπεί σε ελκυστικό προορισμό  ψυχαγωγίας, αναψυχής και εστίασης. Το εμπορικό βρίσκεται στην πιο δυναμική περιοχή της Αθήνας, μόλις 2 χιλιόμετρα από την Ακρόπολη και 10 λεπτά από το κέντρο της πόλη

    Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση της Pasal αναφέρει: 

    Η Pasal Development Α.Ε. ανακοινώνει πως υπέγραψε μέσω της θυγατρικής της Doreco Α.Ε. συμφωνία με τη Hines για το εμπορικό κέντρο AthensHeart. Πιο συγκεκριμένα, από την 29/8/2019 η Hines αναλαμβάνει τη διαχείριση του εμπορικού κέντρου (asset managment), ενώ η Pasal θα συνεχίσει παράλληλα να υποστηρίζει τη λειτουργία του.

    Η συμφωνία αποσκοπεί στην ενίσχυση του εμπορικού κέντρου και αποτελεί το πρώτο στάδιο πλάνου αναδιάρθρωσης μέσω μετατροπής του σε εκπτωτικό και επέκτασης των ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων (και με την προσθήκη κινηματογραφικών αιθουσών).

    Ο στόχος είναι να υπάρξει πλήρης εκμετάλλευση των δυνατοτήτων και της ποιότητας του AthensHeart εν μέσω και της ευνοϊκότερης συγκυρίας για τα εμπορικά κέντρα και της βελτίωσης των γενικότερων οικονομικών συνθηκών.



    ΣΧΟΛΙΑ