• Business

    Παρουσίαση χορηγικής συνεργασίας από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

    • NewsRoom


    Τη χορηγική συνεργασία με τη στοιχηματική εταιρεία winmasters παρουσίασε επίσημα σήμερα, στο PAOK Sports Arena, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

    Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να «γράψουν» κοινή πορεία για τα επόμενα 1+1 χρόνια, με αμφότερες, όπως τόνισαν εμφατικά, να έχουν τη διάθεση να συμπορευτούν μελλοντικά για περισσότερα χρόνια.

    Στο πάνελ της εκδήλωσης ήταν ο διοικητικός επικεφαλής του «Δικεφάλου», Θανάσης Χατζόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος της στοιχηματικής εταιρείας, Θωμάς Τζόκας, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βασίλης Τριλυράκης, και ο αρχηγός των «ασπρόμαυρων», Βαγγέλης Μαργαρίτης.

    «Κατάλαβα από την πρώτη στιγμή της επαφής μας ότι θα τα πάμε καλά. Γίνεστε, κ. Τζόκα, συνοδοιπόροι μας στην προσπάθεια που αρχίσαμε από το 2020 και η οποία πηγαίνει καλά.

    Ευχόμαστε η συνεργασία μας να κρατήσει πολλά χρόνια. Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να μείνετε ικανοποιημένοι. Μας αρέσει το όνομά σας, γιατί και εμείς είμαστε γεννημένοι νικητές, μαχητές, θέλουμε πάντα να κερδίζουμε!

    Υπάρχουν, φυσικά, και οι ήττες, από τις οποίες, όμως, όταν προκύπτουν, μπορούμε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Στον αθλητισμό, είναι απαραίτητη η στήριξη των χορηγών.

    Δεν μπορούμε να περιμένουμε τα πάντα από την Πολιτεία. Οι επαγγελματικές ομάδες έχουν ανάγκες εσόδων. Έχουν ένα προϊόν, αλλά έχουν και πάρα πολλά έξοδα. Οι χορηγίες είναι κομμάτι των εσόδων.

    Μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ, η οποία απαριθμεί κάποια εκατομμύρια φιλάθλων, δίνει μεγάλη αξία στους χορηγούς της, που θέλουν μία ανταποδοτικότητα. Εκεί νομίζω ότι κρίνεται μία συνεργασία και πόσο επιτυχημένη θα είναι» επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Χατζόπουλος.

    Κατέληξε ο διοικητικός επικεφαλής του «Δικεφάλου» αναφέροντας:

    «Προσπαθώ να είμαι αληθινός. Σιχαίνομαι το ψέμα. Είμαι ένας αληθινός άνθρωπος που ό,τι έχω να πω, θα το πω μπροστά στον άλλο. Με τον κ. Τζόκα, ήρθαμε πάρα πολύ κοντά, γιατί οι απόψεις μας, η νοοτροπία μας, ταυτίζονται. Συζητώντας, ανακαλύψαμε από τα πρώτα λεπτά ότι έχουμε την ίδια φιλοσοφία. Γι’ αυτό ήρθε πολύ εύκολα και η συμφωνία. Καταλάβαμε ότι ταιριάζουν τα χνώτα μας».

    «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για τη συνεργασία με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος με «αγκάλιασε» από την αρχή και επιβεβαιώνω αυτό που είπε και ο πρόεδρος, πως η συμφωνία μας επιτεύχθηκε μέσα σε λίγα λεπτά.

    Η ιδέα της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ «γεννήθηκε» αυθόρμητα. Τη σκέφτηκα, μπήκα στο αεροπλάνο και βρέθηκα με τη διοίκηση της ΚΑΕ, με τον πρόεδρο. Όταν υπάρχει η ανθρώπινη σχέση, η καλή χημεία, όπως συνέβη με τον κ. Χατζόπουλο, τα πράγματα δεν γίνεται να μην πάνε καλά.

    Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται διαπιστευτήρια, είναι μια από τις λαοφιλέστερες ομάδες, η οποία έχει στην ιστορία της πολλές επιτυχίες, μας έχει χαρίσει όμορφες στιγμές. Είναι μεγάλο brand name. Η εταιρεία μας είναι αναπτυσσόμενη. Έχουμε μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες στο στοιχηματισμό.

    Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα του ΠΑΟΚ και τους παίκτες και θέλω να καλέσω το φίλαθλο κοινό της Θεσσαλονίκης να στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας και να γεμίζει το γήπεδο. Οι συνεργασίες γίνονται πάντα με ορίζοντα.

    Σκοπός μας με τον ΠΑΟΚ είναι να αποκομίσουμε οφέλη και οι δύο. Αισιοδοξούμε ότι η συνεργασία μας θα έχει βάθος χρόνου» είπε, ανάμεσα σε άλλα, ο κ. Τζόκας.

    Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, λακωνικά, δήλωσε:

    «Εκ μέρους των συμπαικτών μου ευχαριστούμε τον μεγάλο μας χορηγό για τη στήριξη που μας δίνει. Ελπίζουμε, ως ομάδα, να καταφέρουμε όλους τους στόχους μας φέτος και η συγκεκριμένη χορηγική συνεργασία να συνεχιστεί στο μέλλον».

    Διαβάστε επίσης:

    Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ενθουσιασμένος εάν βρεθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

    Η ΔΕΗ δίνει πάσα στις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με το ΔΕΗ 3×3 PΟWER TO THE HOOD by Eurohoops

    Super League 1: 11 ομάδες ζητούν την λύση της συνεργασίας με τον Κλάτενμπεργκ



    ΣΧΟΛΙΑ