• Champion Jet2

    Business

    Πάρος, Νάξος, Ίος, Σαντορίνη: Οι προορισμοί που κερδίζουν Έλληνες και ξένους πιο κοντά από ποτέ!

    • NewsRoom

    Δεν βλέπεις την ώρα να φτάσεις στον προορισμό σου… Πάρο, Νάξο, Ίο, Σαντορίνη… Το περίμενες άλλωστε τόσο καιρό!

    Τα έχεις σχεδιάσει σχεδόν όλα: έχεις κάνει κράτηση, έχεις τσεκάρει και ξανατσεκάρει χάρτες, έχεις ενημερωθεί για κάθε «must-see», αλλά και κάθε τι καινούργιο, η παρέα είναι πανέτοιμη. Το μόνο που μένει είναι να κλείσεις εισιτήριο. Και επειδή οι μέρες είναι μετρημένες στα δάχτυλα δυστυχώς, δεν θες να χάσεις ούτε στιγμή!

    Η λύση έχει όνομα: SEAJETS.

    Η SEAJETS είναι η εταιρεία με τον μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως, εξυπηρετώντας συνολικά 50 λιμάνια και περισσότερες από 390 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Μαντούδι Εύβοιας και Λαύριο με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο. Και εγγυάται ταξίδι με ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια, για να φτάνεις στα αγαπημένα σου νησιά πιο γρήγορα από ποτέ.

    CHAMPION JET 2: Ταξίδι με τον πρωταθλητή

    Τώρα μάλιστα με τον «πρωταθλητή Αιγαίου» CHAMPION JET 2, με χωρητικότητα 1050 επιβατών και 180 οχημάτων, φτάνεις στον προορισμό σου πιο γρήγορα από ποτέ, χωρίς να χάσεις ούτε μέρα, αφού το CHAMPION JET 2 εκκινεί από το λιμάνι του Πειραιά κάθε μεσημέρι στις 14:20.

    Πόσο διαρκεί το ταξίδι;

    Το CHAMPION JET 2 φτάνει:

    • Πάρο σε 2.45’
    • Νάξο σε 3.25’
    • Ίο 4.15’ &
    • Σαντορίνη σε 4.55’

    Και ταξιδεύεις με απίστευτη άνεση, πολυτέλεια και μέγιστη ασφάλεια, για να ξεκινήσουν οι διακοπές σου από τη στιγμή που θα επιβιβαστείς στο πλοίο!

    Επιπλέον, τα πλοία WorldChampion Jet, Champion Jet 2, Sifnos Jet και SuperCat Jet της SEAJETS φέρνουν νέο «αέρα» για τους επιβάτες, προστατεύοντας τους από τα εναέρια σωματίδια του COVID-19, καθώς είναι εξοπλισμένα με το πιστοποιημένο σύστημα ιοντισμού αέρα της Aura Air, που ήδη χρησιμοποιείται σε κορυφαία νοσοκομεία και οργανισμούς διεθνώς και καθαρίζει τον αέρα σε εσωτερικούς χώρους.

    Η συνεργασία αποσκοπεί στην αναβάθμιση των προδιαγραφών υγιεινής στα πλοία, μια και η επαναστατική πατέντα της Aura Air μπορεί να φιλτράρει το 99% των σωματιδίων αερόβιων μικροβίων (όπως του COVID-19) από την ατμόσφαιρα, μέσα από τέσσερα «στρώματα» φιλτραρίσματος. Η καινοτόμος ισραϊλινή τεχνολογία της Aura Air εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά σε πλοίο της SEAJETS την καλοκαιρινή σεζόν του 2021 (για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.auraair.com.gr ή επικοινωνήστε με την εταιρεία στο [email protected]).

    Καλύτερο, μην το ψάχνεις, δεν υπάρχει!

    Πάρος – Νάξος – Ίος – Σαντορίνη

    Τώρα, η κοσμοπολίτικη και πλανεύτρα Πάρος, με τους περίτεχνους ναούς και τα καταγάλανα νερά, τις οργανωμένες και μη παραλίες της και τα πολλά πολιτιστικά δρώμενα, σε περιμένει σε λιγότερο από τρεις ώρες.

    Η συναρπαστική Νάξος, με τις ατελείωτες παραλίες και τα κρυστάλλινα νερά, τα γραφικά χωριά, την πλούσια ιστορία και τα πεντανόστιμα τοπικά προϊόντα, περιμένει να σε μαγέψει.

    Το γεμάτο ζωή κυκλαδονήσι της Ίου, με την κεφάτη ατμόσφαιρα που λειτουργεί σαν μαγνήτης για κάθε νέο και νέα στο σώμα και στο πνεύμα, είναι έτοιμη να σου αποκαλύψει καλά κρυμμένες ομορφιές: απόμερες παραλίες, γραφικά ξασπρισμένα σοκάκια, φυσικούς θησαυρούς.

    Η πολυδιαφημισμένη στα πέρατα της Γης Σαντορίνη, με την απαράμιλλη ομορφιά της, το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα από την Καλντέρα, τις ποικιλόμορφες παραλίες και τους υπέροχους παραδοσιακούς οικισμούς της, σε περιμένει να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία.

    Ό,τι κι αν ζητάς, άλλωστε, το βρίσκεις στις Κυκλάδες!

    Τι περιμένεις λοιπόν; Κλείσε τώρα εισιτήριο και ετοιμάσου για τις διακοπές της ζωής σου!

    Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις

    • www.seajets.com
    • 210 710 7 710
    • Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα