• Public

    Business

    Παράδοση την επόμενη ημέρα; Κι όμως, γίνεται!

    • NewsRoom

    Ακόμη θυμάσαι την εποχή που παράγγελνες κάτι από το Internet και περίμενες… περίμενες… περίμενες… Πόσο; Υπήρχαν δέματα που έφτασαν ακόμη κι έναν μήνα μετά! Αυτός ήταν και ο λόγος που πολλές φορές, είχες – δεν είχες χρόνο, έτρεχες στην αγορά. Θυσιάζοντας χρόνο, δυνάμεις, ακόμη και μια καλύτερη τιμή.

    Όλα αυτά, όμως, είναι πλέον παρελθόν, αφού το Public.gr πρωτοπορεί και πάλι, προσφέροντας τη δυνατότητα παράδοσης την επόμενη ημέρα για 100.000 προϊόντα και σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα, με εξαίρεση περιοχές με ειδικούς περιορισμούς*!

    Χάρη στις σημαντικές επενδύσεις που έχει κάνει το Public Group το τελευταίο διάστημα, υπάρχει πλέον η δυνατότητα να παραγγείλεις αυτό που θες και να το παραλάβεις ακόμη και την επόμενη ημέρα!

    Η διαδικασία για παράδοση την επόμενη ημέρα

    Η διαδικασία που ακολουθεί κανείς για Next Day Delivery από το Public.gr είναι απλή: Παραγγέλνει ένα ή περισσότερα από τα 100.000 άμεσα διαθέσιμα προϊόντα με τη σήμανση «Παράδοση σε 24-48 ώρες» έως ως τις 17:00 και την επόμενη εργάσιμη ημέρα το δέμα βρίσκεται στον δρόμο για παράδοση στον χώρο επιλογής του.

    Η υπηρεσία καλύπτει, μάλιστα, τη συντριπτική πλειοψηφία των περιοχών της ηπειρωτικής Ελλάδας, με εξαίρεση οικισμούς και χωριά εκτός αστικών κέντρων, καθώς και προορισμούς που περιλαμβάνουν θαλάσσιες μεταφορές.

    Επενδύσεις με γνώμονα τον πελάτη

    Η νέα υπηρεσία γρήγορης παράδοσης Next Day Delivery είναι, όπως προαναφέρθηκε, αποτέλεσμα σημαντικών επενδύσεων του Public Group σε άμεσα διαθέσιμα προϊόντα, υποδομές logistics, με μια νέα σύγχρονη αποθήκη έκτασης άνω των 40.000 τ.μ., εξειδικευμένους ανθρώπους και τεχνολογία, που φέρνουν την εμπειρία Public πιο γρήγορα στην πόρτα χιλιάδων σπιτιών και γραφείων σε όλη την Ελλάδα, αναγνωρίζοντας τις απαιτήσεις των καιρών και ικανοποιώντας ένα αίτημα εκατοντάδων καταναλωτών.

    Public

    Τώρα υπάρχει ένας ακόμη λόγος, λοιπόν, να επιλέξει κανείς το Public.gr, καθώς με τη νέα υπηρεσία Next Day Delivery μπορεί να παραλάβει στον χώρο που εκείνος επιθυμεί μια τεράστια γκάμα από 100.000 άμεσα διαθέσιμα προϊόντα τεχνολογίας, ψυχαγωγίας, οικιακών συσκευών, γραφείου και παιχνιδιών. Κάνοντας τις αγορές του άνετα, ασφαλώς και, κυρίως, πραγματικά γρήγορα!

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Next Day Delivery στο Public.gr επισκεφθείτε το: https://www.public.gr/page/next-day-delivery

    *Οι παραδόσεις αφορούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα για παραγγελίες από Δευτέρα έως Παρασκευή και έως τις 17:00, ενώ εξαιρούνται οικισμοί και χωριά εκτός αστικών κέντρων, καθώς και οι νησιωτικοί προορισμοί.