ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την έγκριση της έδωσε, μεταξύ άλλων, η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Παπουτσάνης στην πρόταση για διανομή 350.000 ευρώ από τα καθαρά κέρδη της χρήσης 2021 στα μέλη του διοικητικού Συμβουλίου και στους εργαζόμενους της Εταιρεία.
Η ανακοίνωση της Παπουτσάνης:
Η εταιρεία με την επωνυμία «ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ» (η «Εταιρεία») γνωστοποιεί ότι πραγματοποιήθηκε την 14.10.2022, ώρα 11:00 π.μ., η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας στην έδρα της στο 71ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο Βαθύ του Δήμου Χαλκιδέων, στην οποία παρέστησαν (είτε με φυσική παρουσία είτε συμμετέχοντας από απόσταση σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης) ή/και αντιπροσωπεύθηκαν ή/και άσκησαν το δικαίωμα ψήφου τους πριν από την γενική συνέλευση με επιστολική ψήφο, είκοσι τέσσερεις (24) μέτοχοι εκπροσωπούντες 21.324.728 μετοχές επί συνόλου 27.098.594 μετοχών, ήτοι 78,69% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και συνόλου δικαιωμάτων ψήφου.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 50 του Ν. 4548/2018, οι 73.604 ίδιες μετοχές της Εταιρείας επί συνόλου 27.098.594 μετοχών δεν υπολογίστηκαν για τους σκοπούς της απαρτίας και της πλειοψηφίας.
Η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, όπως αυτά περιλαμβάνονται στη σχετική πρόσκληση, η οποία δημοσιεύθηκε όπως ο Νόμος ορίζει:
Εγκρίθηκε παμψηφεί η τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού της Εταιρείας.
Εγκρίθηκε παμψηφεί η τροποποίηση του άρθρου 13 του καταστατικού της Εταιρείας.
Εγκρίθηκε παμψηφεί η διανομή ποσού μέχρι 350.000,00 ευρώ από τα καθαρά κέρδη χρήσης 2021 σε μέλη του διοικητικού Συμβουλίου και σε εργαζόμενους της Εταιρείας και παρασχέθηκαν οι σχετικές εξουσιοδοτήσεις.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Trastor: Πούλησε εμπορικό κατάστημα στον Πειραιά έναντι 1,75 εκ. ευρώ
Motor Oil: Από το 1,37 ευρώ το λίτρο το πετρέλαιο θέρμανσης από τις εμπορικές εταιρείες του ομίλου
Entersoft: Στα 5,6 εκατ. ευρώ τα EBITDA στο εννεάμηνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε φουλ ρυθμούς επιστρέφει η κυβέρνηση – Τα μηνύματα Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο
- Τι θα γίνει με τους Patriot, οι αποκαλύψεις του Πιέρρ, η συμμορία της μιζέριας, ο εφιάλτης των «50», τα… μήλα των πολιτικών, ο Αδωνις και η γαστρεντερίτιδα
- Τουρκία, οικονομία και η μεγάλη πολιτική τύφλωση
- Piraeus Securities για Jumbo: «Ασπίδα» απέναντι στην Temu – Στα 33 ευρώ η τιμή στόχος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.