ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε μία νέα επιχειρηματική κίνηση προχωρά η Sunlight ABEE του Ομίλου Olympia ενδυναμώνοντας την παρουσία της στις αγορές της Ευρώπης. Η εταιρεία συμφερόντων του Πάνου Γερμανού ανακοίνωσε ότι προχωρά στη σύσταση θυγατρικής εταιρείας στην Ιταλία, με την επωνυμία Reliable Battery Solutions Srl, με 100% συμμετοχή της εταιρείας Συστήματα Sunlight ABEE και μετοχικό κεφάλαιο Ευρώ 200.000.
Η νέα θυγατρική της Sunlight θα ασχολείται με την συναρμολόγηση και εμπορία μπαταριών βιομηχανικού τύπου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ομίλου Olympia:
Η Συστήματα Sunlight ABEE, 100% θυγατρική του Ομίλου Olympia, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι συστάθηκε θυγατρική εταιρεία στην Ιταλία, με την επωνυμία Reliable Battery Solutions Srl, με 100% συμμετοχή της εταιρείας Συστήματα Sunlight ABEE και μετοχικό κεφάλαιο Ευρώ 200.000.
Βασικός σκοπός της εν λόγω θυγατρικής είναι η συναρμολόγηση και εμπορία μπαταριών βιομηχανικού τύπου, με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας του Ομίλου Sunlight στις αγορές της Δυτικής και Βόρειας Ευρώπης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Big Deal: Πώς Γερμανός και Κάτσος αγόρασαν το 12,8% του Ελληνικού. Το παρασκήνιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.