• sports

    ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Κόλλησαν» οι συζητήσεις Αλαφούζου-Πιεμπονγκσάντ – Αναβάλλεται η ΓΣ της Παρασκευής;

    Γιάννης Αλαφούζος


    Σκέψεις για αναβολή της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, επικρατούν λίγες ώρες πριν την πραγματοποίησή της, καθώς οι συζητήσεις μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του  Ταϊλανδού επιχειρηματία, Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ φαίνεται να έχουν «κολλήσει» και να μην υπάρχει συμφωνία.

    Η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επρόκειτο να εγκρίνει την αλλαγή του ΔΣ αλλά και την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, ύψους έως 20 εκατ. ευρώ, μέσω της οποίας αναμενόταν να προχωρήσει η αλλαγή ιδιοκτησίας και η ομάδα να περάσει στην PanAsia.

    Η πλευρά του Ταϊλανδού επιχειρηματία, ο οποίος αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης από την Αθήνα, φέρεται να δήλωσε πως δεν είναι απολύτως έτοιμη να αναλάβει την ομάδα καθώς υπάρχουν ακόμα μερικές εκκρεμότητες ως προς τον έλεγχο που διενεργεί στην ΠΑΕ, οι οποίες θα απαιτήσουν για να ολοκληρωθούν μερικές εβδομάδες ακόμα.

    Την ίδια ώρα, στην Αθήνα βρίσκονται οι εκπρόσωποι του κονσόρτιουμ του Athens Alive, τα οποία την Παρασκευή, μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αναμένεται να συναντηθούν με την Αλέξη Τσίπρα. Το κύριο ζήτημα της συνάντησης θα αφορά τις δεσμεύσεις και την προεργασία της κυβέρνησης για το  ζήτημα της αύξησης του συντελεστή δόμησης στο ΟΑΚΑ καθώς και των εγγυήσεων που θα μπορέσει να δώσει για νομική του θωράκιση απέναντι σε προσφυγές στο ΣτΕ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι προβλέψεις του Τσίπρα για το Μουντιάλ και το… «αινιγματικό» νεύμα για τον Πιεμπονγκσάντ (video)



    ΣΧΟΛΙΑ