ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Tην πρόταση του Διοικητικού Συμβούλιου στη Γενική Συνέλευση των μετόχων για τη διανομή μερίσματος ανακοίνωσε η Π. Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.
Ειδικότερα, το ΔΣ θα προτείνει στη Γενική Συνέλευση της 22ας Ιουνίου τη διανομή μερίσματος €0,10 ανά μετοχή, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εισηγμένη.
Η ημερομηνία για την προτεινόμενη αποκοπή μερίσματος είναι η 25η Ιουνίου, ενώ η καταβολή του προτείνεται να ξεκινήσει τη 2α Ιουνίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Drewry: Αυξημένες όλες οι τιμές διακίνησης των κοντέινερ
- Η μουσική της Τροίας – Σπάνιο εύρημα από την ομηρική πόλη
- Holcim: Ο Όμιλος Ηρακλής στους μοχλούς ανάπτυξης στην Ευρώπη – Νέα αναβάθμιση των προβλέψεων για το 2026
- Σιτάρι: Όγδοη διαδοχική εβδομάδα πτώσης – Το μεγαλύτερο σερί απωλειών από το 1997
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.