ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Tην πρόταση του Διοικητικού Συμβούλιου στη Γενική Συνέλευση των μετόχων για τη διανομή μερίσματος ανακοίνωσε η Π. Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.
Ειδικότερα, το ΔΣ θα προτείνει στη Γενική Συνέλευση της 22ας Ιουνίου τη διανομή μερίσματος €0,10 ανά μετοχή, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εισηγμένη.
Η ημερομηνία για την προτεινόμενη αποκοπή μερίσματος είναι η 25η Ιουνίου, ενώ η καταβολή του προτείνεται να ξεκινήσει τη 2α Ιουνίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- TAG Heuer Monaco Speed 12
- East Med gas Forum: Η Ελλάδα στο επίκεντρο της νέας ενεργειακής αρχιτεκτονικής της Ανατολικής Μεσογείου
- Παυλίδης και Δουβίκας συμπαίκτες; Η Κόμο εξετάζει το ελληνικό δίδυμο των 80 εκατ. ευρώ
- Νόμος Κατσέλη: «Γκρίζες ζώνες» στην απόφαση του Αρείου Πάγου – Διευκρινίσεις ζητούν τράπεζες και servicers
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.