ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην έκδοση ομολόγου προχωράει ο ΟΤΕ, έχοντας αναθέσει τη διενέργεια road show με επενδυτές από τις 10 Ιουλίου στις Deutsche Βank και Morgan Stanley. Όπως αναφέρει το Bloomberg, ο ΟΤΕ θα προχωρήσει στην έκδοση τετραετούς μη εξασφαλισμένου ομολόγου Bearer Reg S, ύψους 350 εκατ. ευρώ.
Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος τίτλος έχει αξιολόγηση «ΒΒ» με θετικό outlook από την S&P.
H προσπάθεια για έκδοση του ομολόγου θα αναχρηματοδοτήσει ομόλογο με κουπόνι 4,375% λήξης Δεκεμβρίου 2019 και σκοπός είναι το νέο κουπόνι να είναι στο 2,7%, σημαντικά χαμηλότερα δηλαδή από το τρέχον. Η διάρκεια θα είναι πιθανότατα πέντε έτη.
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μεγάλη επιτυχία του ΟΤΕ: Ενεργοποιήθηκε η πρώτη σύνδεση οπτικής ίνας σε σπίτι στο Παλαιό Φάληρο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Cosmote Fiber: 100% οπτική ίνα μέχρι το σπίτι
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η COSMOTE TV ανανέωσε έως το 2020 τα δικαιώματα για την αποκλειστική μετάδοση του ΝΒΑ στην Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κερατέα: Συνελήφθη 43χρονη για εμπρησμό κατ΄εξακολούθηση – Έβαλε δύο φωτιές σε διάστημα 20 λεπτών
- Ολλανδία: Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε ευθανασία σε παιδί κάτω των 12 ετών
- Πούτιν: Η Δύση με το NATO προετοιμάζεται για πόλεμο εναντίον της Ρωσίας
- Το δολάριο σκαρφαλώνει στο υψηλότερο επίπεδο από τον Νοέμβριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.