• Business

    ΟΤΕ: Η επίσκεψη Χέτγκες στην Ελλάδα και το «Τ» στο Μέγαρο

    Μιχάλης Τσαμάζ (ΟΤΕ) – Τιμ Χέτγκες (Deutsche Telecom)


    Επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα αποστολή της Deutsche Telecom για τις εργασίες του Supervisory Board, με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Τιμ Χέτγκες.

    Μια επίσκεψη τυπικού χαρακτήρα όπως αναφέρεται, καθώς κάθε χρόνο η διοίκηση της DT επιλέγει να επισκεφθεί μια χώρα στην οποία δραστηριοποιείται. Και φέτος ήταν η σειρά της Ελλάδας.

    Η έντονη κακοκαιρία που έπληξε μεσοβδόμαδα και την πρωτεύουσα, δεν…πτόησε τους ανθρώπους του ΟΤΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο και CEO Μιχάλη Τσαμάζ να υποδεχτούν την… γερμανική αποστολή (Supervisory Board), να συναντηθούν στο Μέγαρο του ΟΤΕ, να γευματίσουν σε γνωστό εστιατόριο αλλά και να συζητήσουν για την πορεία και την στρατηγική του ομίλου.

    Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, στο γεύμα που έγινε προς τιμήν των στελεχών της DT στο Dionysos Zonar’s, παρευρέθηκαν και στελέχη της κυβέρνησης, όπως ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, ο πρώην υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και νυν υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης, και ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

    Όπως λένε πληροφορίες η αποστολή της DT γνωρίστηκε με τα νέα στελέχη της κυβέρνησης και συζήτησαν για θέματα που αφορούν τις τηλεπικοινωνίες αλλά και την ανάπτυξη της τεχνολογίας γενικότερα.

    Μάλιστα η επίσκεψη αυτή συνέπεσε και με την προσθήκη του σήματος «T» της Deutsche Telekom κάτω από το λογότυπο στην πρόσοψη του Διοικητικού Μεγάρου στο Μαρούσι. Κίνηση την οποία είχε προαναγγείλει ο κ. Τσαμάζ και που επιβεβαιώνει την υιοθέτηση και αξιοποίηση του brand της DT.

    Το σήμα «Τ» στο Μέγαρο του ΟΤΕ

    Πριν μερικές ημέρες τo σήμα «Τ» της Deutsche Telekom τοποθετήθηκε κάτω από το λογότυπο του Ομίλου ΟΤΕ στην πρόσοψη του Διοικητικού Μεγάρου ΟΤΕ, στο πλαίσιο της επικοινωνιακής αξιοποίησής του από τον Όμιλο ΟΤΕ.

    Η COSMOTE αποτελεί, και θα συνεχίσει να αποτελεί, το ενιαίο brand για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Ομίλου ΟΤΕ.

    Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μιχάλης Τσαμάζ, μιλώντας στους μετόχους κατά την ετήσια γενική συνέλευση του ΟΤΕ τον Ιούνιο είχε αναφέρει σχετικά: «Αποτελούμε μέλος του Ομίλου Deutsche Telekom, ενός εκ των κορυφαίων Ομίλων τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως, με το Νο1 brand στην Ευρώπη, το brand «T». Ήρθε η στιγμή να αξιοποιήσουμε αυτό το brand, ενσωματώνοντας σταδιακά το σήμα «T» στις επικοινωνίες μας. Αξιοποιώντας τη δύναμη της μάρκας CΟSMOTE στην εγχώρια αγορά και ένα εμπορικό σήμα που αναγνωρίζουν εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως, θα ενισχύσουμε περαιτέρω τη θέση μας.»

    Η Deutsche Telekom είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως.

    Έχει παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ, πάνω από 207.000 εργαζομένους (31 Δεκ. 2022) και έσοδα 114,4 δισ. ευρώ (το 2022). Σε παγκόσμιο επίπεδο, ο Όμιλος DT μετρά περίπου 245 εκατομμύρια πελάτες κινητής τηλεφωνίας, 25 εκατομμύρια συνδέσεις σταθερής και 21 εκατομμύρια ευρυζωνικές συνδέσεις.

    Παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες σταθερού ευρυζωνικού δικτύου, κινητών επικοινωνιών, Internet και τηλεόρασης για ιδιώτες, καθώς και λύσεις τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνιών (ICT) για επιχειρήσεις και εταιρικούς πελάτες.

    Σύμφωνα με τη μελέτη Brand Finance Global 500, η Telekom αναδείχθηκε για πρώτη φορά ως το brand με τη μεγαλύτερη αξία στην Ευρώπη (62,9 δισ. δολάρια), και Νο11 στον κόσμο.

    Η μελέτη επιβεβαιώνει, επίσης, ότι η εταιρεία κατέχει τη δεύτερη θέση στον κόσμο στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, ενώ παραμένει, με μεγάλη διαφορά, το κορυφαίο brand τηλεπικοινωνιών στην Ευρώπη. Η Brand Finance αποδίδει τη σημαντική αύξηση της αξίας του brand Telekom στην αύξηση του κύκλου εργασιών του Ομίλου και την έντονη ανάπτυξη της πελατειακής βάσης, ειδικά στις ΗΠΑ, αλλά και στις συνεχείς επενδύσεις στην ποιότητα δικτύου, τις ψηφιακές τεχνολογίες και την εξυπηρέτηση πελατών.

    Διαβάστε επίσης:

    To σήμα «T» προστέθηκε στην πρόσοψη του Διοικητικού Μεγάρου OTE

    Κεραμέως: Προσλήψεις στο Δημόσιο με τη συνδρομή της τεχνητής νοημοσύνης

    Οι «καρχαρίες»-εφοπλιστές θέλουν να κατασπαράξουν τους «αδύνατους»;



    ΣΧΟΛΙΑ