• Business

    Οριστικό «μαύρο» στο MEGA- Τέλος και από τα συνδρομητικά 

    • NewsRoom
    μεγκα


    Οριστικό «μαύρο» έπεσε στο Mega τα ξημερώματα της Τρίτης, καθώς σταμάτησε να εκπέμπει και από τα συνδρομητικά κανάλια, μετά και τη σχετική εντολή της ΕΣΡ.

    Το «παιχνίδι της μοίρας» επιφύλασσε στο πρώτο ιδιωτικό κανάλι, να σταματήσει να εκπέμπει την ίδια μέρα που ξεκίνησε τη λειτουργία του. Ήταν ακριβώς πριν από 29 χρόνια και συγκεκριμένα στις 20 Νοεμβρίου 1989 στις 15:00 το μεσημέρι όταν το ελληνικό κοινό είδε για πρώτη φορά το σήμα του Mega, του πρώτου ιδιωτικού καναλιού, στους δέκτες του.

    Το τέλος του Mega μοιάζει ωστόσο οριστικό καθώς έπαψε να εκπέμπει και στις συνδρομητικές πλατφόρμες, με την NOVA να αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

    «Η NOVA ενημερώνει τους συνδρομητές της ότι, κατόπιν σχετικής έγγραφης γνωστοποίησης που έλαβε από το ΕΣΡ είναι υποχρεωμένη, από το νόμο να προχωρήσει στη διακοπή της συνδρομητικής δορυφορικής μετάδοσης του τηλεοπτικού προγράμματος «MEGA». Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20/11/2018».

    H προβολή του καναλιού σταμάτησε τα ξημερώματα και τη στιγμή που τελείωνε ένα επεισόδιο της σειράς «Φόνος χωρίς ταυτότητα».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το συγκινητικό «αντίο» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο MEGA (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννης Μπέζος: «Αισθανόμουν χειρότερα όταν το Mega ήταν στον αέρα και γινόταν αυτό το άρρωστο»

    MH ΧΑΣΕΤΕ: Το συγκινητικό «ευχαριστώ» και «αντίο» του ΑΝΤ1 στο MEGA



    ΣΧΟΛΙΑ