ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά από απόφαση της συνεδρίασης της Επιτροπής δημοσίων επιχειρήσεων, τραπεζών, οργανισμών κοινής ωφελείας και φορέων κοινωνικής ασφάλισης της Βουλής, καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στην εταιρεία «Ελληνικό Μετρό Α.Ε.» αναλαμβάνει ο κ. Χρήστος Φαφούτης, ο οποίος προτάθηκε από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρίστο Δήμα, κατόπιν της προβλεπόμενης διαδικασίας ΑΣΕΠ.
Ο κ. Φαφούτης διαθέτει μακρά εμπειρία στον τομέα των Σταθερών Συγκοινωνιών, έχοντας διατελέσει Διευθυντής Αμαξοστασίου στη ΣΤΑΣΥ Α.Ε. και Τμηματάρχης Επιδομής στις Γραμμές 2 & 3 του Μετρό και στο Τραμ. Είναι μέλος του ΤΕΕ και του ΟΕΕ.
Είναι Διπλωματούχος Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός του ΕΜΠ, κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στη Διαχείριση Τεχνικών Έργων (MSc) και στα Τεχνοοικονομικά Συστήματα (MBA).
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Οι μετοχές πέφτουν καθώς οι διαπραγματεύσεις με το Ιράν βρίσκονται σε αδιέξοδο
- Ανδρέας Λοβέρδος: «Πρωτοφανής κακοδικία» στην υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ μετά το πόρισμα της Τυχεροπούλου
- Πετρέλαιο: Μεγάλη άνοδος στις διεθνείς τιμές μετά την «διακοπή διαπραγματεύσεων» ΗΠΑ – Ιράν
- Νότης Μηταράκης από Σόφια: Στρατηγικής σημασίας ο Κάθετος Διάδρομος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.