ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H Εταιρεία ΟΠΑΠ Α.Ε. ανακοινώνει τα ακόλουθα στοιχεία σχετικά με την τιμή διάθεσης των νέων μετοχών (scrip dividend) που θα εκδοθούν λόγω επανεπένδυσης του υπολοίπου μερίσματος εταιρικής χρήσης 2022, με αντίστοιχη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της:
1. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας στην από 27 Απριλίου 2023 συνεδρίασή του όρισε ότι η τιμή διάθεσης των ανωτέρω νέων μετοχών θα ισούται με το μέσο όρο της χρηματιστηριακής σταθμισμένης βάση όγκου τιμής της μετοχής (VWAP) των πρώτων πέντε (5) ημερών διαπραγμάτευσης εντός της περιόδου άσκησης του δικαιώματος επανεπένδυσης του υπολοίπου μερίσματος χρήσης 2022 (δηλαδή από 08.06.2023 έως και 14.06.2023), μειωμένης κατά ποσοστό 3% (ποσοστό έκπτωσης), όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.
2. Σύμφωνα με τον ανωτέρω τρόπο υπολογισμού και με βάση τη χρηματιστηριακή σταθμισμένη βάση όγκου τιμή της μετοχής κατά τις 08.06.2023 έως και 14.06.2023, η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών ανέρχεται σε 15,75 ευρώ.
Διαβάστε επίσης
ΟΠΑΠ: Οι ημερομηνίες για την επιστροφή κεφαλαίου €0,45 ανά μετοχή
──────────────────
Εκλογές 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης για εθνική ασφάλεια: Δεν θα γίνει η Ελλάδα μαύρο πρόβατο για γεωπολιτικούς λόγους
- Κ. Μητσοτάκης για Ταμείο Καινοτομίας Φαρμάκων: Ενίσχυση με 50 εκατ. – Το σκληρό μήνυμα στους συνδικαλιστές
- Μητσοτάκης στο mononews: Δεν έχω ψύχωση για τρίτη 4ετία – Δεν επιστρέφει ο Γρηγόρης Δημητριάδης στο Μέγαρο Μαξίμου
- Μητσοτάκης για κατάργηση προσωπικής διαφοράς: Πλέον είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε το αίτημα των συνταξιούχων
