• Business

    Όμιλος Φάις: Ξεπέρασε τις προσδοκίες το e-shop της Kiko Milano – Πού θα ανοίξουν νέα καταστήματα

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
    Ο επιχειρηματίας, Σαμι Φάις Καλογήρου του Ομίλου Fais

    Ο επιχειρηματίας, Σαμι Φάις


    Διερευνητικές επαφές σε Κύπρο και Ρουμανία για την εξεύρεση των κατάλληλων χώρων που θα στεγάσουν τα νέα καταστήματα Kiko Milano αναζητά ο όμιλος Φάις, ο οποίος έχει αναλάβει την αντιπροσώπευση και ανάπτυξη της ιταλικής μάρκας καλλυντικών σε μεγάλες αγορές των Βαλκανίων πριν από περίπου ένα χρόνο.

    Την ίδια ώρα, αντίστροφα έχει αρχίσει να μετρά ο χρόνος για την έναρξη λειτουργίας των νέων καταστημάτων της αλυσίδας σε Πάτρα και Γλυφάδα, μετά την άρση του απαγορευτικού από την περασμένη Δευτέρα 5 Απριλίου στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ολοκληρωθεί η μίσθωση των χώρων που θα στεγασθούν τα νέα καταστήματα, με τον χώρο στην Γλυφάδα να βρίσκεται στον πεζόδρομο της Αγγέλου Μεταξά και στην Πάτρα στη συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Αγίου Νικολάου. Να σημειωθεί πως καταστήματα Kiko Milano υπάρχουν ήδη στο «The Mall Athens» στο Μαρούσι, στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη και στο κατάστημα της Notos Com (Pop Up) επίσης στη Θεσσαλονίκη (όλα παραμένουν κλειστά)

    Στο μεταξύ, ικανοποίηση επικρατεί στον όμιλο Φάις για την πορεία του ηλεκτρονικού καταστήματος της Kiko Milano στην Ελλάδα. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως οι ηλεκτρονικές πωλήσεις έχουν ξεπεράσει ακόμη και τις προσδοκίες των Ιταλών ιδιοκτητών, επισημαίνοντας πως το γυναικείο κοινό στην χώρα μας αγκάλιασε το εγχείρημα από την πρώτη στιγμή που βγήκε στον «αέρα».

    Το e-shop αποτελεί εδώ και αρκετούς μήνες το μοναδικό κανάλι διάθεσης των προϊόντων της ιταλικής φίρμας στην ελληνική αγορά λόγω του πολύμηνου lockdown που έχει επιβληθεί στα φυσικά καταστήματα.

    Η ΚΙΚΟ Milano, το «νούμερο ένα» brand καλλυντικών προϊόντων στην Ιταλία, αναπτύσσεται κυρίως με δικό της δίκτυο καταστημάτων που συνεχώς διευρύνεται. Στο τέλος του 2019 λειτουργούσαν περίπου 900 καταστήματα ΚΙΚΟ Milano στον κόσμο και ο κύκλος πωλήσεων του brand ξεπερνούσε τα 588 εκατ. ευρώ. Το brand ιδρύθηκε το 1997 από τον όμιλο Percassi στο Μιλάνο, την πρωτεύουσα της μόδας, της τέχνης και του design.

    Βασισμένο στην αξία του «Made In Italy», αλλά και στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων, κατάφερε να πρωτοπορήσει και να θέσει νέους κανόνες στον χώρο των καλλυντικών. Εκτός από την Ελλάδα, ο όμιλος Φάις έχει αναλάβει την αντιπροσώπευση της Kiko Milano για την Κύπρο, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία. Απώτερος στόχος είναι η δημιουργία δικτύου περίπου 40 καταστημάτων σε ορίζοντα 8ετίας στις παραπάνω χώρες.

    Διαβάστε επίσης:

    Όμιλος Φάις: Επεκτείνεται στην Ελλάδα η KIKO Milano – Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Ν. Προάστια οι επόμενοι σταθμοί

    Η ΚΙΚΟ Milano έφτασε στην Ελλάδα!

    Λιανεμπόριο: «Ανάσα» από την άρση του «κόφτη» των 20 ατόμων – Ανοίγουν τα μεγάλα ΙΚΕΑ και όλο το Attica στο City Link



    ΣΧΟΛΙΑ