• Business

    Όμιλος Φάις: Άνοιγμα στην αγορά του yachting σε συνεργασία με την Camper & Nicholsons

    • NewsRoom

    Ο επιχειρηματίας Σάμι Φάις


    Άνοιγμα στην αγορά του yachting πραγματοποιεί ο γνωστός επιχειρηματίας Σάμι Φάις μέσω της συνεργασίας που ξεκινά με την εταιρεία Camper & Nicholson που θεωρείται ηγέτης στην αγορά των πολυτελών yachts.

    Ειδικότερα, η Camper & Nicholson ανακοίνωσε ότι επεκτείνει τις υπηρεσίες της ιδρύοντας ένα νέο γραφείο στην Αθήνα, σύμφωνα με το παγκόσμιο σχέδιο ανάπτυξής της. Στόχος της είναι να ενισχύσει την παρουσία της σε μια από τις σημαντικότερες αγορές της Μεσογείου.

    Η διαχείριση των εργασιών του νέου της γραφείου θα γίνει μέσω κοινοπραξίας με τον όμιλο Φάις.

    Επικεφαλής του joint venture θα είναι ο Χρήστος Χατζηγιακουμής, ο οποίος μετά από μια επιτυχημένη καριέρα σε σημαντικές θέσεις, ως CFO και Διευθύνων Σύμβουλος στο λιανεμπόριο, την ανάπτυξη ακινήτων και τη διαχείριση πλοίων, αποφάσισε να επιστρέψει στο πραγματικό του πάθος, το yachting.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Χατζηγιακουμής λατρεύει το yachting από την ηλικία των έξι ετών και έκτοτε ασχολείται με την ιστιοπλοΐα.

    «Είμαι ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος της Camper & Nicholson, ενός brand που διαπρέπει στον κλάδο του yachting, και θα παρέχω στους πελάτες μας εξαιρετικές υπηρεσίες σε αυτόν τον κορυφαίο τομέα. Στη γκάμα των υπηρεσιών μας περιλαμβάνονται η πώληση και η διαχείριση νέων και μεταχειρισμένων σκαφών αναψυχής, η διαχείριση σκαφών αναψυχής, η διαχείριση project, η ναύλωση και η ασφάλιση. Ως διευθύνων σύμβουλος της Camper & Nicholsons Greece, δεσμεύομαι να καλύψω πλήρως τις ανάγκες των πελατών μας», επισήμανε ο Χρήστος Χατζηγιακουμής.

    Παράλληλα η εταιρεία υποδέχεται την Σύλβια Κατσαμάκη στη θέση του charter manager και charter broker και τον Ευθύμη Καραλή ως υπεύθυνο πωλήσεων.

    «Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την περαιτέρω ανάπτυξη της Camper & Nicholson στην αγορά του yachting ξεκινώντας τις δραστηριότητές μας στην Ελλάδα με έναν τόσο αξιόπιστο συνεργάτη. Αυτό σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για εμάς και είμαστε πρόθυμοι να εξυπηρετήσουμε καλύτερα την αγορά με τη νέα μας εταιρεία», τόνισε ο Paolo Casani, Διευθύνων Σύμβουλος, Camper & Nicholson.

    Διαβάστε ακόμη:

    Σάμι Φάις: Τι κοινό έχει με τη Χέιλι Μπίμπερ και τη Levi’s;

    Shopflix: Κυκλοφόρησε η νέα εφαρμογή και φέρνει την απόλυτη αγοραστική εμπειρία στους mobile χρήστες



    ΣΧΟΛΙΑ