• Business

    Όμιλος Druckfarben: Νέες επενδύσεις 4 εκατ. ευρώ

    • NewsRoom
    Γιώργος Καραβασίλης, Druckfarben

    Γιώργος Καραβασίλης, Druckfarben


    Την υλοποίηση επενδύσεων ύψους 4 εκατ. ευρώ δρομολογεί εντός του έτους ο Όμιλος Druckfarben Ελλάς με αντικείμενο την επέκταση των παραγωγικών εγκαταστάσεων των εργοστασίων Ασπροπύργου και Χαλκίδας και στόχο την αύξηση της παραγωγής και την ανάπτυξη νέας κατηγορίας προϊόντων.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι επενδύσεις αυτές περιλαμβάνονται και στοχεύουν στην υλοποίηση του στρατηγικού επιχειρηματικού πλάνου του Ομίλου.

    Ο Όμιλος Ντρουκφάρμπεν Ελλάς ΑΕΒΕ δραστηριοποιείται στην παραγωγή μελανιών εύκαμπτης συσκευασίας και στην παραγωγή και διανομή των αρχιτεκτονικών χρωμάτων «KRAFT PAINTS» και συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης «BIOCLIMA».

    Με βάση τα στοιχεία της ετήσιας οικονομικής έκθεσης του 2020, ο κύκλος εργασιών στους κλάδους που δραστηριοποιείται ο Όμιλος ενισχύθηκε συνολικά κατά 12,32% φτάνοντας το ποσό των 62,17 εκατ. ευρώ, με τάση να διατηρηθεί αυτή η δυναμική και το 2021.

    Η ανάπτυξη του Ομίλου την περυσινή χρονιά οδήγησε σε 40 νέες θέσεις εργασίας αυξάνοντας το συνολικό αριθμό εργαζομένων σε 343 άτομα.

    Διαβάστε επίσης

    Druckfarben: Διαγραφή των μετοχών από το ΧΑ αποφάσισε η Γενική Συνέλευση



    ΣΧΟΛΙΑ