• Business

    Olympia: Διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα για πώληση των Public

    • NewsRoom
    Ρομπυ Μπουρλάς, CEO Public PPM

    Ρόμπυ Μπουρλάς


    «Σε συνέχεια σημερινού δημοσιεύματος με τίτλο «Πουλάει τα Public ο Όμιλος Olympia Group – Το μεγάλο στοίχημα της Sunlight» ο Όμιλος Olympia διαψεύδει κατηγορηματικά την αναφορά ότι σχεδιάζει να προχωρήσει στην πώληση των δραστηριοτήτων του στον τομέα της λιανικής και ότι διενεργείται due diligence στην Public Group για τον σκοπό αυτό», σημειώνεται σε ανακοίνωση του ομίλου.

    Όπως επισημαίνεται:

    • Στο πλαίσιο της μακροπρόθεσμης στρατηγικής του, o Όμιλος Olympia προχώρησε σε επένδυση ύψους 50 εκατ. ευρώ το 2022 για τη δημιουργία του Public Group με στόχο την επιτάχυνση του αναπτυξιακού και επενδυτικού του πλάνου.
    • Η στρατηγική που εφαρμόζει το Public Group έχει ήδη να επιδείξει εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα. Χαρακτηριστικό είναι ότι, το 2022, η εταιρεία κατάφερε να ξεπεράσει τις πωλήσεις της προηγούμενης χρονιάς, γεγονός που πιστοποιεί ότι οι καταναλωτές ανταποκρίνονται θετικά στο όραμά του Public Group για το Omniretail.
    • Το Public Group επενδύει στην εξέλιξη του δικτύου του δημιουργώντας 13 καταστήματα Public-MediaMarkt «Νέας Γενιάς» ενώ εξετάζει σχετικές ευκαιρίες ανάπτυξης σε πόλεις της Ελλάδας.
    • Παράλληλα, επενδύει πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ σε νέες καινοτόμες υπηρεσίες που συμπληρώνουν την σύγχρονη Omniretail εμπειρία αγορών των Public και MediaMarkt, σε συνεργασία με επιτυχημένες εταιρίες όπως οι iRepair, Klarna, BoxNow, μεταξύ άλλων.

    Διαβάστε επίσης: 

    ΑΔΜΗΕ και Telecom Egypt σχεδιάζουν νέες τηλεπικοινωνιακές διασυνδέσεις Ελλάδας – Αιγύπτου



    ΣΧΟΛΙΑ