ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΟΛΠ Α.Ε. ανακοινώνει την υπογραφή Νέας Συλλογικής Σύμβασης και με τους εκπροσώπους του Συνδέσμου Εποπτών – Αρχιεργατών του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς μετά από διαδικασία διαπραγματεύσεων. Τη σύμβαση συνυπέγραψε και ο πρόεδρος της Ο.Φ.Ε. κ. Συμεών Λευθεριώτης. Η διάρκεια της νέας σύμβασης ορίζεται τριετής.
Να σημειωθεί ότι ήδη έχει υπογραφεί η Συλλογική Σύμβαση με την ΟΜΥΛΕ (εκπρόσωποι υπαλλήλων) ενώ συνεχίζονται και οι διαπραγματεύσεις με το Σωματείο των εργατών.
Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΠ Α.Ε. Capt. Fu Chengqiu:
«Η νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας διασφαλίζει τις αποδοχές και συνθήκες εργασίας και συμβάλει θετικά στη διατήρηση των ισχυρών ρυθμών ανάπτυξης της εταιρείας».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εθνική Τράπεζα: Κάτω του 5% τα δικαιώματα ψήφου της BlackRock
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάνει πίσω το Υπ. Πολιτισμού: Αναβάλλεται η εξέταση του master plan του ΟΛΠ από το ΚΑΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γερμανία: Το ΑΕΠ αυξήθηκε κατά 0,3% το α΄ τρίμηνο παρά τον πόλεμο στο Ιράν
- Alpha Bank: Ταχεία μείωση του Ελληνικού χρέους, κάτω από της Ιταλίας, την επόμενη 2ετία (γραφήματα)
- Στενά του Ορμούζ: Οι ΗΠΑ αναζητούν «προθύμους» για να βοηθήσουν στο άνοιγμά τους
- Άσθμα: Αίτια εμφάνισης και τρόποι αντιμετώπισης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.