ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Ρόκο Κομίσο, στον οποίο ανήκει η Mediacom, περνά η ποδοσφαιρική ομάδα της Φιορεντίνα, έναντι 135 εκατ. ευρώ .Ο Κομίσο δεν είναι άγνωστος στο ιταλικό ποδοσφαιρικό κοινό, αφού είχε προσπαθήσει να αγοράσει τη Μίλαν χωρίς όμως επιτυχία.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα των New York Times οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών έγιναν μέσω της εταιρείας JP Morgan αφού η οικογένεια Ντέλα Βάλε έψαχνε τρόπο να αποχωρήσει από τη Φιορεντίνα μετά τη ρήξη στις σχέσεις της με τους οπαδούς της ομάδας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έλια Πορταλάκη: Ποια είναι η γυναίκα, που «ξεκλειδώνει» τον κόσμο του Οίκου Sotheby’s στην Ελλάδα
- Λάτσιο: Συμφωνία 20,5 εκατ. ευρώ με την Polymarket και το «παράθυρο» για νέα έσοδα στην Ευρώπη
- Οι Έλληνες εφοπλιστές – πρωταγωνιστές των γηπέδων
- Ο φόβος της 7ης Μαΐου για τον ΚΜ, γιατί ο Μακρόν θυμήθηκε τον Παπασταύρου, το alter ego του Πιέρρ κι ένα αποκλειστικό για την απονομή Δικαιοσύνης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.