• Business

    Ο κύκλος εργασιών του ομίλου SABO αναμένεται να ξεπεράσει τα 80 εκατ. ευρώ

    • NewsRoom


    Η SABO SA, εταιρεία του τομέα κατασκευής βιομηχανικού εξοπλισμού, ρομποτικών συστημάτων και ολοκληρωμένων εργοστασίων, διακρίθηκε στα βραβεία: “Diamonds of the Greek Economy 2022”.

    Η SABO SA βραβεύτηκε  για τις οικονομικές επιδόσεις της, την κερδοφορία και ρευστότητα, τα επενδυόμενα κεφάλαια, το επίπεδο απασχόλησης και τηn κοινωνική προσφορά της σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

    Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, παρά το πληθωριστικό και το ασταθές περιβάλλον, η εταιρεία κατάφερε να εξέλθει ισχυρότερη καταγράφοντας αξιοσημείωτη αναπτυξιακή πορεία. Βάσει των τελευταίων οικονομικών αποτελεσμάτων, ο όμιλος καταγράφει κύκλο εργασιών που αναμένεται να ξεπεράσει τα 80 εκατ. ευρώ για το 2022, πραγματοποιώντας σε 55 χώρες διεθνώς το 60% του τζίρου του.

    Οι κυρίες Ματίνα Κοίλιαρη, CEO του ομίλου SABO και Ευγενία Κοίλιαρη, CEO της SABO SA, παρέλαβαν το βραβείο και όπως δήλωσε η Ματίνα Κοίλιαρη: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την οικογένεια της SABO που με αγάπη και αφοσίωση την οδηγούν καθημερινά στην κορυφή! Συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε στην ελληνική βιομηχανία με εφόδια τους ανθρώπους μας και την τεχνολογική καινοτομία”.

    ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

     Διαβάστε επίσης

     Alpha Trust: Στα 4,54 εκατ. ευρώ ο κύκλος εργασιών στο εννεάμηνο

    ΕΥΔΑΠ: Στα 261,7 εκατ. ευρώ ο κύκλος εργασιών στο εννεάμηνο



    ΣΧΟΛΙΑ