• Business

    O δισεκατομμυριούχος Chris Sacca αποκαλύπτει ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος για να γίνει κανείς πλούσιος


    Θα μπορούσε κανείς να πει πως ο Chris Sacca, γνωστός για τις επενδύσεις του σε πολλές γνωστές εταιρείες, έχει μια αξιοζήλευτη ικανότητα να ανακαλύπτει ευκαιρίες και να τις εκμεταλλεύεται. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που ο Chris έχει μετοχές του Twitter, Uber (κατέχει το 4%, ενώ όλη η Uber αξίζει $51 δισεκατομμύρια), Instagram και του Kickstarter. Ο, μέχρι πρώτινως, υπάλληλος της Google έχει επενδύσει και σε άλλες εταιρείες, όπως είναι η Stripe και η Automattic.

    Μάλιστα, ο Sacca έγινε ευρέως αναγνωρίσιμος, μέσω της συμμετοχής του ως guest star στην έβδομη σεζόν του τηλεοπτικού show Shark Tank. Στο Shark Tank συμμετέχουν επίδοξοι επιχειρηματίες – διαγωνιζόμενοι, οι οποίοι καλούνται να διαπραγματευτούν σκληρά με επενδυτές. Φυσικά, όποιος κερδίσει την εμπιστοσύνη και τα χρήματα των επενδυτών, αναδεικνύεται νικητής. Ένα στοιχείο, που καθιστά τον Chris ιδιαίτερα ξεχωριστό, είναι το ντύσιμό του, αφού φαίνεται πως δεν μπορεί να αντισταθεί στην καουμπόικη μόδα.

    Ο δισεκατομμυριούχος Chris Sacca και το ιδιαίτερο στυλ του
    Ο δισεκατομμυριούχος Chris Sacca και το ιδιαίτερο στυλ του

    Ο Chris Sacca ξέρει πως να βγάζει εύκολα και γρήγορα πολλά εκατομμύρια, όμως, η συμβουλή που έχει να δώσει μάλλον μας παραξενεύει. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει: “Η καλύτερη συμβουλή που έχω να δώσω σε κάποιον, που θέλει να γίνει γρήγορα πλούσιος, είναι να μην ξοδεύει αλόγιστα τα λεφτά του. Οι άνθρωποι έχουν την τάση να σκορπούν τα χρήματά τους, προκειμένου να καλύψουν όλες τις επιθυμίες τους. Αλλά αν μάθεις να ζεις απλά και καλά, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας το απλά βέβαια, θα νιώσεις αμέσως λίγο πιο πλούσιος και αυτό θα σε απελευθερώσει και θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, αφού θα μπορέσεις να παραιτηθείς και από τη δουλειά σου που δεν σε ικανοποιεί. Μην ξοδεύεις άσκοπα τα χρήματά σου και έτσι θα μπεις στο δρόμο για να γίνεις εκατομμυριούχος.”

    Chris Sacca

    Ο Chris, χρησιμοποιεί ως παράδειγμα τον Travis Kalanick, συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Uber, ο οποίος παρότι έχει στην κατοχή του δισεκατομμύρια, όταν ταξιδεύει με αεροπλάνο, επιλέγει τις οικονομικές θέσεις. Μάλλον αυτό εννοεί ο Sacca, όταν λέει ότι πρέπει να ζούμε απλά.

    Βέβαια, να θυμίσουμε, πως όλα αυτά τα λόγια προέρχονται από έναν άνθρωπο, που στα 41 του χρόνια έχει περιουσία περίπου 1,2 δισ. δολ.. Από την άλλη πλευρά, όμως, είναι παρήγορο να βλέπεις δισεκατομμυριούχους να συμπεριφέρονται σαν κανονικοί, καθημερινοί απλοί άνθρωποι.

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/deutsche-bank-neo-thima-tou-george-soros-pos-kerdise-10-ekat-evro-apo-ti-metochi-tis/56623



    ΣΧΟΛΙΑ