• Business

    Ο Αντώνης Ρέμος «πρεσβευτής» του συλλογικού σήματος του ΣΕΒΕ «MACEDONIA THE GREAT»


    Με το τραγούδι «Η μάνα του Αλεξάνδρου» και πολλά γνωστά και αγαπημένα τραγούδια, στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, ο Αντώνης Ρέμος, συνέδραμε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, στην επίσημη παρουσίαση του Συλλογικού Σήματος του Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ), «MACEDONIA THE GREAT».

    Ο δημοφιλής Μακεδόνας ερμηνευτής, αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά να συμμετάσχει στον πρώτο σταθμό, από όπου ξεκινάει επίσημα το μεγάλο ταξίδι για το νέο σήμα προώθησης των προϊόντων της Μακεδονίας, σε κάθε γωνιά του κόσμου.

    «Ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ είχε την ιδέα ότι θα πρέπει στο εξωτερικό ο κόσμος να μαθαίνει ότι όλα τα προϊόντα που έχουν αυτό το σήμα, είναι ελληνικά μακεδονικά προϊόντα και όχι της Βόρειας Μακεδονίας», επισήμανε ο Αντώνης Ρέμος και πρόσθεσε πως, «είναι μια σημαντική πρωτοβουλία, σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι όλοι να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Η Ελλάδα μας και η Μακεδονία μας εύχομαι να είναι και να παραμείνει μεγάλη μέσα στους χρόνους».

    Ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ Συμεών Διαμαντίδης επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι το συλλογικό σήμα του ΣΕΒΕ «MACEDONIA THE GREAT», ουσιαστικά ξεκινάει σήμερα το ταξίδι του για να κατακτήσει πρώτα τους Έλληνες παραγωγούς, τα ελληνικά εργοστάσια και θα συνεχίσει το ταξίδι του στο εξωτερικό, ώστε να κατακτήσει και τους καταναλωτές του εξωτερικού.

    «Σκοπός είναι όταν βλέπουν αυτό το σήμα να καταλαβαίνουν όλοι ότι είναι ελληνικά προϊόντα με διεθνές brand name και προϊόντα που τηρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές», σημείωσε ο κ. Διαμαντίδης και τόνισε πως, «η Μακεδονία αξίζει να τη γιορτάσουμε, οι πρόγονοι μας έδωσαν τη ζωή τους για τη Μακεδονία και εμείς οφείλουμε να αποκαταστήσουμε μια αδικία, η οποία συνίσταται στο ότι όταν αναφέρονται σε μακεδονικά προϊόντα ευνοούν τη γειτονική χώρα. Εμείς πάμε να το αποκαταστήσουμε αυτό και όταν αναφέρονται σε μακεδονικά προϊόντα να ευνοούν την Ελλάδα».

    Αναφερόμενος στη συμβολή του γνωστού καλλιτέχνη στο ξεχωριστό αυτό εγχείρημα ο κ Διαμαντίδης είπε: «Ο Αντώνης είναι ένας εμβληματικός καλλιτέχνης, ο οποίος δέχτηκε απο την αρχή την πρόταση μας να στηρίξει το μακεδονικό σήμα. Μάλιστα θέλουμε να τον κάνουμε και πρεσβευτή του μακεδονικού σήματος και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε αυτές τις συναυλίες στην Αμερική, στον Καναδά και στην Αυστραλία, ώστε να μάθουν όλοι οι Έλληνες του εξωτερικού ότι αυτό το σήμα, σημαίνει Ελλάδα και προς αυτή την κατεύθυνση ο Αντώνης Ρένος θα βοηθήσει πολύ».

    Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν και ο υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας – Θράκης Σταυρος Καλαφάτης, ο οποίος υπογράμμισε πως, «πρόκειται για την πιστοποίηση του συλλογικού σήματος, την αναβάθμιση, την προστασία των τοπικών προϊόντων ‘’Macedonia the Great”. Ο τομέας Μακεδονίας Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών, θα είναι κοντά στο ΣΕΒΕ και συγκεκριμένα στην εκστρατεία ενημέρωσης που έχει ξεκινήσει στη Βόρεια Ελλάδα και στη θωράκιση των μακεδονικών προϊόντων».

    «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η εναρκτήρια εκδήλωση και αφετηρία γίνεται στη Θεσσαλονίκη και θέλω να συγχαρώ τον ΣΕΒΕ διότι απο τους πρώτους μήνες θητείας του, το διοικητικό συμβούλιο και ο πρόεδρος κ. Διαμαντίδης έχει αναλάβει αυτή την εξαιρετική πρωτοβουλία» σημείωσε ο κ Καλαφάτης.

    Το Συλλογικό Σήμα ΣΕΒΕ «MACEDONIA THE GREAT» μπορεί να χρησιμοποιείται από όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στη γεωγραφική Περιφέρεια της Μακεδονίας και είναι μέλη ή θέλουν να γίνουν μέλη του συνδέσμου. Με το μακεδονικό σήμα, προστατεύονται τα ελληνικά προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρει ο τόπος και αναδεικνύεται, η αυθεντικότητα, η γνησιότητα, η ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιων των μελών του Συνδεσμου και η ιστορία της Μακεδονίας.

    Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Ιωάννης Μασούτης και ο πρώην πρόεδρος ΣΕΒΕ Γιώργος Κωνσταντόπουλος.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Διαβάστε επίσης

    Τζο Μπάιντεν: Στην Πολωνία μετά την επίσκεψη στο Κίεβο

    Kεραμέως: Να παρέχουμε στα παιδιά μας καλύτερα και περισσότερα εφόδια



    ΣΧΟΛΙΑ