• Business

    Ο Άλκης Γέραλης νέος Market Director της Mars Multisales South Europe, για Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα

    • NewsRoom


    Σε συνέχεια της επιτυχημένης πορείας 37 χρόνων στην ελληνική αγορά, εκπροσωπώντας περισσότερες από 23 εμβληματικές και αγαπημένες μάρκες στις κατηγορίες των ζαχαρωδών, των τροφίμων και της φροντίδας κατοικίδιων ζώων, η Mars ανακοινώνει μια νέα δομή για την εταιρεία που επιβεβαιώνει τον καταλυτικό ρόλο της Mars Hellas στo όραμα της Mars για το μέλλον.

    Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, δημιουργήθηκε πρόσφατα το νέο South Europe Cluster, που ενώνει την Ιταλία, την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα κάτω από μια κοινή, ισχυρότερη επιχειρηματική μονάδα, με στόχο τη μεγιστοποίηση των συνεργειών και την περαιτέρω ανάπτυξη και των τεσσάρων αγορών στη Νότια Ευρώπη.

    Η νέα δομή αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω την ανάπτυξη τόσο της Mars Hellas όσο και των υπόλοιπων χωρών που ανήκουν στο Cluster της Νότιας Ευρώπης, μέσω της προώθησης της δημιουργίας ενός ισχυρότερου και πιο βιώσιμου επιχειρηματικού μοντέλου, το οποίο, μέσω των συνεργειών, θα ενισχύσει την αποτελεσματικότητα και την ευελιξία της εταιρείας.

    Σύμφωνα με τη νέα δομή, ο Άλκης Γέραλης αναλαμβάνει τη θέση του Market Director για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, με έδρα τη Mars Hellas, στην Αθήνα, ενώ ο Paolo Rigamonti ορίζεται ως ο νέος Γενικός Διευθυντής για το South Europe Cluster, με έδρα τη Mars Italy, στο Μιλάνο, όπου θα εδρεύει επίσης το HUB του νέου Cluster.

    «Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα η απόφαση της εταιρείας να μου εμπιστευτεί αυτή τη θέση, η οποία αποτελεί απόδειξη ότι οι ευκαιρίες εξέλιξης και ανάπτυξης των ανθρώπων της μέσα στον οργανισμό, ήταν πάντα στον πυρήνα της Mars«, δήλωσε ο Άλκης Γέραλης, ενώ τόνισε επίσης ότι «Αντλώντας έμπνευση από την ισχυρή κληρονομιά της εταιρείας και ακολουθώντας πιστά την εταιρική φιλοσοφία που πάντα μας διαφοροποιούσε -τις Πέντε Αρχές της Mars- παραμένουμε απόλυτα αφοσιωμένοι στην ελληνική αγορά και τις συνεργασίες μας. Με σεβασμό στις μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους Πελάτες και τους Συνεργάτες μας, θα ενισχύσουμε τις προσπάθειές μας για αμοιβαία ανάπτυξη, αναπτύσσοντας παράλληλα τις κατηγορίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε με βιώσιμο τρόπο, ενώ συνεχίζουμε να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας στους Καταναλωτές μας».

    Ο Paolo Rigamonti υπογράμμισε ότι: «η Mars εστιάζει στο μέλλον, καθώς πεποίθησή μας είναι ότι ο κόσμος που θέλουμε αύριο ξεκινά με τον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιούμαστε σήμερα. Έτσι, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε υπεύθυνα, με έναν κοινό Σκοπό, δημιουργώντας αξία για όλους, καθώς προχωράμε μπροστά με τη δημιουργία ενός νέου Cluster για τη Νότια Ευρώπη, δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη νέων ταλέντων και τη δημιουργία αμοιβαίων σχέσεων, πάντα με πλήρη σεβασμό στον πλανήτη και τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Η Ελλάδα είναι κομβικής σημασίας για τη Mars και αποτελεί μια βασική αγορά που θα καθορίσει την επιτυχία του νέου Cluster, καθώς οι ταλαντούχοι επαγγελματίες αυτής της χώρας και η πολύτιμη εμπειρία τους θα ενισχύσουν τις κοινές προσπάθειές μας για ανάπτυξη. Ανάπτυξη, για την οποία είμαστε όλοι περήφανοι».

    Ο Άλκης Γέραλης διαθέτει πολυετή εμπειρία και μακρόχρονη επαγγελματική πορεία στον κλάδο των καταναλωτικών αγαθών. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Procter & Gamble όπου εργάστηκε για 10 χρόνια, αναλαμβάνοντας σημαντικές θέσεις στο κομμάτι των πωλήσεων ενώ ηγήθηκε επί σειρά ετών του τμήματος Trade Marketing Fabric Care με αντικείμενο το σχεδιασμό της εμπορικής πολιτικής για την Ελληνική αγορά.

    Ο Άλκης έχει εμπειρία και στον τομέα της λιανικής καθώς έχει εργαστεί ως Athletics BU Μanager στο τμήμα αγορών της Intersport για 5 χώρες. Τα τελευταία 2 χρόνια ηγήθηκε της ομάδας Key Account Managers της Mars για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα ως National Account Manager. Σπούδασε Χημικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA).



    ΣΧΟΛΙΑ