ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία απρόσμενη «κόντρα» ξεσπά στους κόλπους των τεχνολογικών κολοσσών με «πρωταγωνιστές» τον Όμιλο Samsung και την εταιρεία επενδύσεων Escobar η οποία τελεί υπό την ηγεσία του αδερφού του περίφημου «βαρόνου» της κοκαϊνης Πάμπλο Εσκομπάρ, Ρομπέρτο.
Η εταιρεία του Ρομπέρτο Εσκομπάρ πρόσφατα λάνσαρε το δικό της αναδιπλούμενο smartphone που φιλοδοξεί να ανταγωνιστεί το Samsung Galaxy Fold 2.
Σε δηλώσεις του, ο CEO της Escobar, Olof Gustafsson, τόνισε ότι το Escobar Fold 1 είναι κατασκευασμένο από ένα ειδικό πλαστικό που «το καθιστά σχεδόν άθραυστο».
Το αναδιπλούμενο smartphone χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα Android της Google, το οποίο διανέμεται σε μοντέλα 128 GB και 512 GB.
Η Escobar διανέμει την έκδοση 128 GB για 349 δολάρια και 512 GB για 499.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαχμούντ Αμπάς: Συναντήθηκε με τον Στάρμερ στο Λονδίνο πριν τον ΟΗΕ – «Ναι» σε δύο κράτη από Βρετανία, υπό όρους
- Λιθουανία – Ελλάδα στα προημιτελικά του Eurobasket με ενισχυμένες αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για ΑΒΑΞ, ΔΕΗ, ΕΤΕ, Motor Oil
- Γιώργος Αλεξανδράτος: Οι τρεις προκλήσεις της ελληνικής ναυτιλίας
