• Business

    Στην κορυφή του θαλάσσιου τουρισμού η “Variety Cruises”

    • NewsRoom


    Μεγάλη επιτυχία για την εταιρία Variety Cruises μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες σε ολόκληρο τον πλανήτη στην κατηγορία της. Για την ακρίβεια προχθές στο Μέγαρο Μουσικής Aθηνών, στη τελετή απονομής της Tourism Awards 2016 η εταιρία VARIETY CRUISES αναδείχθηκε Νο. #1 στη κατηγορία “Θαλάσσιος και Παράκτιος Τουρισμός”.

    Το βραβείο παρέλαβε ο Διογένης Βενετόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής της Variety Cruises και Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού, ο οποίος ευχαρίστησε όλο το  προσωπικό της εταιρίας, που βρίσκεται παντού ανά τον κόσμο για την αδιάκοπη προσπάθεια, που κάνουν για συνεχή βελτίωση του προϊόντος των υπηρεσιών και του ονόματος της εταιρίας. Ο κ. Βενετόπουλος τόνισε επίσης, ότι ο Ελληνικός Θαλάσσιος Τουρισμός έχει μοναδικές δυνατότητες ανάπτυξης, διότι καμία άλλη χώρα δεν διαθέτει συνολικά τα μοναδικά συγκριτικά πλεονεκτήματα της πολυνησίας, του Δυτικού πολιτισμού, του εξαιρετικού καιρού, την καταγάλανη θάλασσα, τις πανέμορφες παραλίες, των αρχαιολογικών χώρων, της ιστορίας, της κουζίνας & της φιλοξενίας του Έλληνα τα οποία συνεισφέρανε και στο να φτάσει εδώ που είναι η Variety Cruises σήμερα.

    DSC_3136
    Στα αριστερά ο Διογένης Βενετόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής της Variety Cruises και Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού παραλαμβάνει το βραβείο

    O κ. Βενετόπουλος ευχαρίστησε επίσης, την κριτική επιτροπή, η οποία τίμησε την εταιρία VARIETY CRUISES με αυτό το βραβείο, το οποίο έρχεται να επιβεβαιώσει την μοναδικότητα του στόλου της, τη συνεχή ανάπτυξη της και του ονόματος της στη διεθνή τουριστική σκηνή, αφού μερικούς μήνες πριν αναδείχθηκε στο Παγκόσμιο διαγωνισμό της USA Today Best of 10 ως Best Boutique Cruise Line Worldwide.

    Η 100% ελληνόκτητη εταιρία VARIETY CRUISES ιδρύθηκε το 2005 σαν συνέχεια της ZEUS CRUISES που ξεκίνησε κρουαζιέρες αποκλειστικά στην Ελλάδα το 1966. Σήμερα στην εταιρία ανήκουν 11 MEGAYACHTS 4-5 αστέρων, χωρητικότητας μέχρι 72 επιβατών. Τα πλοία φέρουν στη πλειοψηφία τους ελληνική σημαία, ενώ το σύνολο των αξιωματικών και προϊσταμένων όλων των τμημάτων είναι αποκλειστικά Έλληνες. Τα πλοία της εταιρίας έχουν ναυπηγηθεί στη χώρα μας από ελληνικά χέρια.

    Η VARIETY CRUISES πραγματοποιεί το 2016-2017 κρουαζιέρες στην Ελλάδα, Τουρκία, Αδριατική, Κούβα, Κόστα Ρίκα, Παναμά, Κανάρια, Κάπο Βέρντε, Σεϋχέλλες, Μαδαγασκάρη, Γαλλία, Ιταλία, Δυτική Αφρική, Βρετανικές Νήσους και Ισλανδία με το 87% των επιβατών να χαρακτηρίζουν την προσφερόμενη εμπειρία «εξαιρετική» και το 93% να δηλώνει την επιθυμία να ξανά ταξιδέψει μαζί μας στο σύντομο μέλλον.



    ΣΧΟΛΙΑ