• Business

    Νίκας: Αλλαξε χέρια η μεζονέτα στην Τήνο με… 2 ευρώ περισσότερα από την αρχική τιμή

    • NewsRoom
    Παναγιώτης Νίκας - Στο σφυρί τα ασημικά της οικογένειας Νίκα - Πίνακες αξίας 145.000 ευρώ

    Παναγιώτης Νίκας


    Νέος ιδιοκτήτης για τη βίλα του εκλιπόντος βιομήχανου στο χώρο των αλλαντικών, Παναγιώτη Νίκα. Το σπίτι στην Τήνο που βγήκε σε πλειστηριασμό είχε τελικά πλειοδότη ο οποίος έδωσε… 2 ευρώ περισσότερα από την αρχική τιμή, δηλαδή 458.002 ευρώ και απέκτησε το ακίνητο.

    Επισπεύδουσα ήταν η Intrum και η κατάσχεση έγινε για 150.000 ευρώ πλέον τόκων και εξόδων, «που αποτελεί μέρος του επιδικασθέντος κεφαλαίου όπως αυτό επιτάχθηκε με την από 26-06-2023 κοινοποιηθείσα επιταγή προς πληρωμή, με τη ρητή επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος της επισπεύδουσας, για την είσπραξη του υπολοίπου επιταχθέντος ποσού, με άλλη αναγκαστική κατάσχεση ή αναγγελία στον ίδιο ή σε άλλον πλειστηριασμό».

    Ουσιαστικά πρόκειται για ένα περιουσιακό στοιχείο του Παναγιώτη Νίκα το οποίο φαινομενικά ανήκει στους κληρονόμους οι οποίοι το κληρονόμησαν με το ευεργέτημα της απογραφής. Αρα μετά την νόμιμη απογραφή της κληρονομιάς οι κληρονόμοι καλούνται να δια­χειριστούν την κληρονομιά ούτως ώστε, από την ρευστοποίηση του ενεργητικού της να πληρωθεί το σύνολο των υποχρεώσεων και των δανειστών της κληρονομιάς και αν απομείνει υπόλοιπο να περιέλθει στους κληρονόμους κατά την αναλογία τους.

    Το ακίνητο βρίσκεται σε περιοχή εκτός σχεδίου κοντά στον παραθαλάσσιο οικισμό Κιόνια και στην χώρα της Τήνου, σε συγκρότημα κατοικιών που αναπτύσσεται σε οικόπεδο 4063,65 τ.μ.

    Σύμφωνα με την έκθεση εκτίμησης, η θέση του οικοπέδου προσφέρει μοναδική θέα της θάλασσα και των γύρω νησιών και όταν ο καιρός το επιτρέπει διακρίνονται, εκτός από τα κοντινά νησιά (Σύρος, Δήλος, Μύκονος) και τα πιο μακρινά (Πάρος, Αντίπαρος , Νάξος, Κύθνος, Σέριφος).

    εριλαμβάνει υπόγειο με εμβαδό 111,51 τ.μ. που αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, wc, αποθήκη και τη σκάλα ανόδου, ενώ το ισόγειο έχει εμβαδό 50,04 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού-τραπεζαρίας-κουζίνας σκάλα προς το υπόγειο και τον πρώτο όροφο.

    Στην ίδια στάθμη υπάρχει ημιυπαίθριος χώρος 19,92 τ.μ. Ο πρώτος όροφος έχει εμβαδό 50,04 τ.μ. και αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια , μπάνιο και τη σκάλα καθόδου.

    Στην αποκλειστική χρήση της οριζόντιας ιδιοκτησίας υπάρχει δεξαμενή νερού εμβαδού 13,96 τ.μ.

    Ο σκελετός του κτιρίου είναι κατασκευασμένος από οπλισμένο σκυρόδεμα και οι τοίχοι πλήρωσης από λιθοδομή, ενώ εξωτερικά κρίνεται ότι είναι σε καλή κατάσταση.

    Διαβάστε επίσης:

    Βακάκης (Jumbo): To επόμενο placement και τα σχέδια επέκτασης σε Κροατία
    Τι σηματοδοτεί για Ελλάκτωρ και Motor Oil το deal για την ΗΛΕΚΤΩΡ
    Γιώργος Στάσσης: Γιατί η ενέργεια χρειάζεται την τεχνολογία – Στην Αθήνα το πρώτο data center της ΔΕΗ
     



    ΣΧΟΛΙΑ