• Business

    Παρασκήνιο: Γιατί ο Σαββίδης μετακομίζει το «Ε» στο κτίριο του Μπόμπολα

    Ιβάν Σαββίδης

    Ιβάν Σαββίδης


    Ανοιχτοί παραμένουν, όπως όλα δείχνουν, οι δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ Σαββίδη και Μπόμπολα μετά την εξαγορά του Έθνους. Και αυτό διότι πληροφορίες των τελευταίων ημερών κάνουν λόγο για μετακόμιση του τηλεοπτικού σταθμού «Ε», που αγόρασε ο Ιβάν Σαββίδης, στα παλιά γραφεία του Πήγασου, στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κτίριο αυτό το εξαγόρασε πέρυσι ο Άκτωρας και ανήκει στην οικογένεια Μπόμπολα.

    Οι φήμες για συμμετοχή του Φώτη Μπόμπολα στις εκδοτικές δραστηριότητες του Ιβάν Σαββίδη από το παρασκήνιο, δίνουν και παίρνουν, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάτι παραμένει ανοιχτό στη σχέση των δύο πλευρών χωρίς να οριοθετείται ωστόσο αν πρόκειται για οικονομική εκκρεμότητα ή κάποιου άλλου είδους… συμφωνία.

    Παράλληλα, δεν είναι κρυφό ότι στο περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη κινούνται πρώην συνεργάτες της οικογένειας Μπόμπολα, που έχουν αναλάβει στρατηγικές θέσεις στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ. Επίσης ο Φώτης Μπόμπολας είναι στενός φίλος και προπαντός συνεταίρος με τον Δημήτρη Μάρη, ο οποίος ανέλαβε το μάνατζμεντ του ΕΘΝΟΥΣ, στην εταιρεία στοιχηματισμού Stoiximan.

    Πάντως η συζήτηση περί μετακόμισης του «Ε» στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου, μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι. Ερωτηματικά επίσης προκαλεί γιατί ο κ. Σαββίδης θέλει να στεγάσει την τηλεόραση του, στα γραφεία του Πήγασου, την ώρα που τα στούντιο του Ελματζιόγλου στην Παιανία ανακαινίστηκαν πρόσφατα και αποτελούν ιδανική λύση για τη στέγαση ενός τηλεοπτικού σταθμού. Υπενθυμίζεται ότι στην Παιανία θα πήγαινε το νέο κανάλι του Μαρινάκη.  Άρα το λογικό είναι ένα κανάλι που αντιμετωπίζει τέτοιες ανάγκες να πάει εκεί που είναι όλα έτοιμα, σύγχρονα και λειτουργικά, και όχι σε ένα χώρο που χρειάζεται νέες παρεμβάσεις και χρήματα για να ανακαινιστεί!

    Αν τελικά το «Εψιλον» εγκατασταθεί στα κτίρια του Πήγασου τότε θα δικαιωθούν όσοι υποστήριζαν ότι ο Φώτης Μπόμπολας δεν είχε αποσυρθεί από τον Τύπο και θα συνεχίσει μέσω τρίτων να διαδραματίζει ενεργό ρόλο στην πολιτική σκηνή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Eldorado η Αθήνα για τα ακίνητα: Κινέζος έχει αγοράσει 100 διαμερίσματα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Ποιος σύζυγος βουλευτή είναι στο Μητρώο Στελεχών της ΝΔ;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απόφαση-βόμβα από τον Τζορτζ Σόρος: Μεταφέρει στο ίδρυμά του το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του



    ΣΧΟΛΙΑ