• Business

    Τέσσερις CEOs αποκαλύπτουν το πρώτο πράγμα που κάνουν μόλις φτάσουν στη δουλειά

    Kenny Dichter


    Τέσσερις διευθύνοντες σύμβουλοι, με έδρα τη Νέα Υόρκη, μοιράζονται το πρώτο πράγμα που κάνουν όταν μπαίνουν στο γραφείο. Ορισμένοι διοργανώνουν συναντήσεις, ενώ άλλοι ξεκινούν να εργάζονται μόνοι τους σε ένα έργο.

    Η πρώτη ώρα, περίπου, της εργάσιμης ημέρας μπορεί να είναι σκληρή και δύσκολη. Υπάρχει πάντα ο πειρασμός να μπείτε online και, ενδεχομένως, να παραμείνετε εκεί για το υπόλοιπο της ημέρας ή μπορεί να καθίσετε χωρίς να κάνετε τίποτα, επειδή δεν έχετε κάνει σχέδια ή δεν έχετε ιδέα από ποιο task να ξεκινήσετε.

    Αυτά τα προβλήματα επιδεινώνονται αν είστε ανώτερος εκτελεστικός διευθυντής πολλαπλών προτεραιοτήτων και όλοι απαιτούν ένα κομμάτι του χρόνου σας. Για να μάθετε πώς οι εν λόγω CEOs προσεγγίζουν αυτό το ζήτημα, διαβάστε παρακάτω για να δείτε πώς η πολυάσχολη και δυναμική αυτή ομάδα διαχειρίζεται το χρόνο της.

    1. Alexi Nazem – Συνιδρυτής και CEO της Nomad Health
    Η Nomad Health είναι μια ιστοσελίδα που βοηθά τους ανεξάρτητους κλινικούς ιατρούς να εργάζονται σε συστήματα υγείας.
    Alexi NazemΈχουμε meeting, τα οποία ονομάζουμε “πρωινούς γύρους”. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσει η μέρα και είναι ένα “σπρώξιμο” για όλη την ομάδα. Μιλάμε για τα σημαντικά πράγματα που πρόκειται να συμβούν μέσα στη μέρα και εξετάζουμε τους στόχους υψηλού επιπέδου και τους βασικούς δείκτες απόδοσης ως εταιρεία. Επίσης, “γιορτάζουμε” τις μεγάλες συμφωνίες που κλείσαμε τις 24 ώρες και συζητάμε αν μας έχουν σταλεί νέα προϊόντα. 

    2. Kenny Dichter – Ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Wheels Up
    Το Wheels Up είναι μια ιδιωτική αεροπορική εταιρεία.
    Kenny Dichter

    Περπατώ στο γραφείο και λέω “γεια” σε όλους. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό να έχω επικοινωνία με όλη την ομάδα.

    3. Scott Britton – Συνιδρυτής της Troops
    Η Troops δημιουργεί slackbots για ομάδες πωλήσεων.
    Scott BrittonΘα κοιτάξω γρήγορα το email μου. Εάν δεν υπάρχει τίποτα επείγον, προσπαθώ να αφοσιωθώ σε κάποιο project που χρειάζεται αρκετό χρόνο. Γενικά, προσπαθώ ένα κάνω τα πιο σημαντικά πράγματα που έχω. Για μένα είναι πολύ εύκολο, όταν αρχίσω να ελέγχω online τα εισερχόμενά μου, να κάτσω εκεί όλη μέρα χωρίς να κάνω καμία εργασία υψηλού επιπέδου. Προσπαθώ, λοιπόν, να αποφεύγω όσο το δυνατόν περισσότερο αυτό το πράγμα και να κάνω τα σημαντικά που έχω.

    4. Ryan Williams -Συνιδρυτής και CEO του Cadre
    Το Cadre είναι μια ιστοσελίδα αγοράς ακινήτων που συνδέει εγκεκριμένους πωλητές και άτομα υψηλής αξίας.

    r.williams

    Μόλις φτάσω στο γραφείο, μου αρέσει να χρησιμοποιώ αυτή την ώρα για να απαντήσω στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου. Διάβασα ένα βιβλίο πρόσφατα που ονομάζεται “Deep Work” από την Cal Newport. Η θεωρία του βιβλίου λέει ότι είναι πραγματικά σημαντικό να δώσετε στον εαυτό σας χώρο να σκεφτεί. Οι μεγαλύτερες ιδέες συχνά έρχονται όταν υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα που σας αποσπούν την προσοχή. Για τον λόγο αυτό, μου αρέσει να τσεκάρω το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο έξι φορές, ώστε να μπορώ να αφιερώσω το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μου σε μεγαλύτερα πράγματα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξι CEOs μοιράζονται τις πρωινές συνήθειες που συμβάλλουν στην επιτυχία τους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Κορυφαίοι CEO’s σας συμβουλεύουν πώς να χτίσετε λαμπρή καριέρα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποια είναι η καθημερινότητα του CEO της Google;



    ΣΧΟΛΙΑ