• Business

    Μετακομίζει η Πειραιώς από το City Link;

    Τράπεζα Πειραιώς

    Τράπεζα Πειραιώς


    Οι αναδιαρθρώσεις δικτύου καταστημάτων -σε μια ακόμη προσπάθεια μείωσης του λειτουργικού κόστους- παραμένουν ψηλά στην ατζέντα κάθε τραπεζικού οργανισμού στην Ελλάδα. Αυτή η επιδίωξη ωστόσο δεν σταματά στο retail, αλλά αγγίζει και τα ακίνητα που στεγάζουν τις διοικήσεις των τραπεζών.

    Σ’αυτό το πλαίσιο η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς εξετάζει -σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες- την πιθανότητα περιορισμού του χώρου που καταλαμβάνουν τα γραφεία της στο City Link, σκοπεύοντας μάλιστα να αξιοποιήσει το χώρο, που έχει εξάλλου υψηλή εμπορική προβολή. Για αυτό το λόγο έχουν γίνει και σχετικές επαφές με τον εκμισθωτή – άγκυρα του City Link, την εταιρία Αττικά Πολυκαταστήματα.

    Υπενθυμίζεται ότι στο City link λειτουργούν τα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Πειραιώς, τα Αττικά Πολυκαταστήµατα, τα θέατρα «Παλλάς», «Αλίκη» και «Μικρό Παλλάς», το Health Club Spa Holmes Place Athens, οι χώροι εστίασης Zonar’s, Clemente, Pasaji, City Bistro, και εµπορικά καταστήµατα γνωστών διεθνών οίκων. Ως προς τα τετραγωνικά το πολυκατάστημα καταλαμβάνει σήμερα 24.517 τ.μ., τα γραφεία (αθροιστικά όλων των μισθωτών και της τρ.Πειραιώς) 13.442 τ.μ., οι χώροι εστίασης 14.237 τ.μ. και τα υπόλοιπα εμπορικά καταστήματα 3.098 τ.μ.

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ