• Business

    Wyndham: Επεκτείνει στρατηγικά την παρουσία της στην Ελλάδα

    Wyndham

    Geoff Ballotti, πρόεδρος του ομίλου Wyndham Hotel Group


    Ο διεθνής ξενοδοχειακός όμιλος Wyndham Hotel Group, μετά τα εγκαίνια του πρώτου ξενοδοχείου της αλυσίδας στην Αθήνα, το “Wyndham Grand Athens” που ανήκει στη Βιοχάλκο, πρόκειται να επεκτείνει την παρουσία του στην Ελλάδα, μέσω της ένταξης πολλών ελληνικών ξενοδοχείων στην «ομπρέλα» του.

    Ειδικότερα, στα πλαίσια της επέκτασής της στη χώρα μας, η Wyndham θα συμπεριλάβει δύο ξενοδοχειακές μονάδες στην περιοχή του Λουτρακίου που θα λειτουργήσουν την 1η Μαΐου 2017 κι άλλες δύο στην υπό διαμόρφωση Αθηναϊκή Ριβιέρα που θα αρχίσουν να δέχονται κρατήσεις από την 1η Ιανουαρίου 2018.

    Για την ακρίβεια, στα σχέδια του ομίλου προβλέπεται η ανάπτυξη συνολικά 20 ξενοδοχείων τόσο στην Ελλάδα όσο και στα Βαλκάνια, σε συνεργασία με την ελληνικών συμφερόντων εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων Zeus International. Τα 15 από αυτά θα λειτουργήσουν σε προορισμούς της ηπειρωτικής Ελλάδα και των νησιών.

    Όσον αφορά την Αττική, ο πρόεδρος του ομίλου Geoff Ballotti γνωστοποίησε τις προθέσεις του για τη λειτουργία 5 ξενοδοχείων μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, πέρα από το “Wyndham Grand Athens” της πλατείας Καραϊσκάκη, μια επένδυση συνολικού κόστους 6 εκατ. ευρώ.

    Σημειώνεται ότι μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2018 θα λειτουργούν στην Ελλάδα 3 ξενοδοχεία Wyndham. Ωστόσο, τα 2 από αυτά θα φέρουν την επωνυμία της θυγατρικής Ramada – το ένα στο Λουτράκι και το άλλο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

    Και τα δύο ξενοδοχεία στην περιοχή του Λουτρακίου πρόκειται να αποτελούν κομμάτι του υφιστάμενου ξενοδοχειακού συγκροτήματος Poseidon Resort. Το “Wyndham Loutraki Poseidon Resort” θα περιλαμβάνει 107 δωμάτια και βίλες με ιδιωτικές πισίνες, ενώ το “Ramada Loutraki Poseidon Resort”, θα έχει δυναμικότητα 196 κλινών, συνεδριακούς χώρους έκτασης 1.500 τ.μ. και παραλιακούς χώρους εστίασης.

    Στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, η Wyndham θα λειτουργήσει δύο νέες μονάδες σε υφιστάμενα ξενοδοχεία, όπου θα πραγματοποιήσει έργα αναβάθμισής τους. Ο λόγος για το Aqua Marina, το οποίο θα γίνει σε “Wyndham Garden Attica Riviera” και το Mare Nostrum, το οποίο θα αναβαθμιστεί πλήρως σε “Ramada Plaza Attica Riviera”. Στις δύο μονάδες οι εργασίες θα ολοκληρωθούν το 2018 ενώ θα ξεκινήσουν να δέχονται κρατήσεις από την 1η Ιανουαρίου του 2018.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ευάγγελος Μυτιληναίος: H μεγάλη έκπληξη της Protergia. Στην 1η θέση ανάμεσα στους ιδιώτες προμηθευτές ρεύματος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Αγκάθι” για τις τράπεζες και την οικονομία η φυγή καταθέσεων – Συνάντηση Στουρνάρα με Μητσοτάκη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Με την ταμπέλα «Σκλαβενίτης» το ιστορικό Carrefour στον Άλιμο



    ΣΧΟΛΙΑ