ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε σημαντική αύξηση στην τιμή-στόχο της μετοχής της Τιτάν κατά 4,5 ευρώ προχώρησε η χρηματιστηριακή IBG, αντιδρώντας στα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η εταιρεία για το δ’ τρίμηνο του 2016.
Πιο συγκεκριμένα, η IBG αυξάνει στα 26,50 ευρώ την τιμή στόχο της εταιρείας Τιτάν, από το 22 ευρώ, ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζει τη σύσταση σε «accumulate» από «neutral».
Σύμφωνα με την IBG, τα ισχυρά – όπως τα χαρακτηρίζει- αποτελέσματα του δ’ τριμήνου ενισχύονται από το σημαντικό momentum της αμερικανικής αγοράς. Ωστόσο, σε ό,τι αφορά στην Ελλάδα, η IBG υποβαθμίζει τις προβλέψεις για τα μεγέθη του ομίλου. Ειδικότερα προβλέπει πλέον πωλήσεις ύψους 254 εκατ. και EBITDA 30,4 εκατ. ευρώ.
Επιφυλακτική εμφανίζεται η IBG και για την αγορά της ΝΑ Ευρώπης, επισημαίνοντας τις αδύναμες τιμές και την περιορισμένη ζήτηση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σταμάτης Τσαντάνης (Seanergy): Η ανάκαμψη της αγοράς ενίσχυσε τη ναυτιλιακή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε 15 ημέρες η ολοκλήρωση της μεταβίβασης των περιφερειακών αεροδρομίων
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Handelsblatt: Δεν ωφελούν την Αθήνα οι βολές στον Στουρνάρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Iσραήλ: Απειλεί με «επτά φορές πιο ισχυρά» αντίποινα μετά τον πύραυλο των Χούθι
- Παπασταύρου για δικαίωμα δόμησης οικοπέδων: «Συντελείται μία πολεοδομική επανάσταση»
- Οι λιανέμποροι που περιμένουν υπεραξίες από το άνοιγμά τους στον τουρισμό
- Η Shell εξετάζει την εξαγορά της BP – Στο στόχαστρο ενεργειακή αναδιάταξη γιγάντων
