ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την Τρίτη 27 Ιουνίου, στις εννιά το βράδυ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι καλεσμένος του Μάκη Προβατά και του Χρήστου Χωμενίδη, στο cafe του Public στην Πλατεία Συντάγματος.
Πέρα και πάνω από την πολιτική επικαιρότητα, θα συζητήσουν ελεύθερα για τα βιβλία, τις ταινίες, τις μουσικές που μας καθόρισαν, θα ανακαλέσουν παιδικές και πρώτες νεανικές μνήμες, θα αναρωτηθούν τι πρέπει να κρατήσουμε και τι να ξεπεράσουμε για πάντα.
Είσοδος ελεύθερη, συμμετοχή ευπρόσδεκτη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λ. Πατίτσας: Μπάσιμο της Atlas Maritime στο pool V8 της Navig8
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μελίνα Τραυλού: Ο πόλεμος και οι νέες στρατηγικές κινήσεις της γνωστής εφοπλίστριας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιατί Αγγελικούσης, Φαφαλιός και Πολέμης κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στη ναυτιλία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υποχωρούν οι μετοχές των εταιρειών κρουαζιέρας λόγω αύξησης των καυσίμων και την πλεονάζουσα χωρητικότητα στην Καραϊβική
- Απογειώνουν τους ναύλους στα ξηρά φορτία οι μεγάλες αποστάσεις – Στο επίκεντρο γεωπολιτικές αναταράξεις και καιρικές διαταραχές
- Imperial Petroleum (Χάρης Βαφειάς): Θα δώσει μέρισμα 0,546875 δολαρίων στις 30 Σεπτεμβρίου – Προσθέτει άλλα τέσσερα πλοία στον στόλο της
- ΔΕΘ 2026: Όλα τα νέα μέτρα μέχρι το 2027 – Τα οφέλη για κάθε κοινωνική ομάδα και τις επιχειρήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.