• Business

    O Γρηγόρης Τάσιος νέος πρόεδρος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων

    • NewsRoom
    Γρηγόρης Τάσσιος πρόεδρος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων

    Γρηγόρης Τάσσιος πρόεδρος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων


    Ο κ. Γρηγόρης Τάσιος, επί σειρά ετών πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής αναδείχτηκε χτες Πέμπτη στη θέση του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ).

    Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΞ, όπως προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 1ης Νοεμβρίου 2017, συνεδρίασε και συγκροτήθηκε σε σώμα, ως εξής:

    Πρόεδρος: Γρηγόρης Τάσιος
    Α΄Αντιπρόεδρος: Μανώλης Γιαννούλης
    Β΄Αντιπρόεδρος: Άρης Σουλούνιας
    Γ΄Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνα Σβύνου
    Γενικός Γραμματέας: Κώστας Χατζηκωνσταντίνου
    Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας: Ευγένιος Βασιλικός
    Ταμίας: Δημήτρης Πολλάλης
    Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Άγγελος Καλλίας
    Έφορος Διεθνών Σχέσεων: Αριστοτέλης Θωμόπουλος

    Μέλη:
    Μέριανος Κωνσταντίνος
    Ξυπτερά-Λάμπρου Ευαγγελία
    Τσακαλάκης Εμμανουήλ
    Αναπληρωματικά Μέλη:
    Κωνσταντίνος Λεβέντης
    Γεράσιμος Τιμοθεάτος

    Στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ της ΠΟΞ, προσδιορίσθηκαν οι στρατηγικοί στόχοι του νέου προεδρείου και οι προτεραιότητες σε σχέση με τα φλέγοντα ζητήματα του κλάδου, για την αντιμετώπιση των οποίων θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στο αμέσως επόμενο διάστημα.

    Ο κ. Γρηγόρης Τάσιος, νέος πρόεδρος της ΠΟΞ, γεννήθηκε το 1973, ενώ από το 1992 μέχρι σήμερα είναι μέτοχος στην οικογενειακή επιχείρηση «Γεώργιος Τάσιος & ΣΙΑ Ο.Ε» και διαχειριστής-νόμιμος εκπρόσωπος του ξενοδοχείου «Philoxenia Bungalows» που βρίσκεται στα Ψακούδια Χαλκιδικής.

    Έχει φοιτήσει στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων και στην Τεχνική Επαγγελματική Σχολή Μακεδονίας. Από το 2008 είναι πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής, την οποία έχει υπηρετήσει και από άλλες θέσεις (ταμίας, υπεύθυνος των γραφείων και του προσωπικού της).

    Είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουρισμού Χαλκιδικής, καθώς και μέλος στο Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης κατά των Ναρκωτικών του νομού Χαλκιδικής με έδρα τον Πολύγυρο.



    ΣΧΟΛΙΑ