ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά από σχεδόν ένα έτος χωρίς Διευθύνοντα Σύμβουλο το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) απέκτησε Εκτελεστική Επιτροπή με πλήρη σύνθεση.
Με πρόταση της Επιτροπής Επιλογής (selection panel) και απόφαση του υπουργού Οικονομικών, νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΤΧΣ ορίσθηκε ο Αυστιακός Μάρτιν Τζούρντα. Η θητεία του θα διαρκέσει για τρία χρόνια αρχής γενομένης από τις 18 Μαΐου 2017.
Να σημειωθεί πως σε περίπου δύο εβδομάδες η Επιτροπή Επιλογής του ΤΧΣ θα προχωρήσει στην αξιολόγηση των μελών της Διοίκησης του Ταμείου και αναμένεται πως θα υπάρξουν αλλαγές προσώπων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ε. Τσοτσορός: Πώς τα ΕΛΠΕ αναβαθμίζουν τη χώρα διεθνώς
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΛΠΕ, ExxonMobil και TOTAL κατέθεσαν αίτηση για έρευνες υδρογονανθράκων σε δύο περιοχές της Κρήτης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λ. Μπαρμπετάκη (AbbVie): Η πορεία μέχρι το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο και η στοχοθεσία
- Τα Μaggoosh της Μαργαρίτας Χρυσάκη, τα «Θαλασσινά» του Πάριου, η ομογένεια που στηρίζει την ΕΛΠΙΔΑ και το νέο στέκι στην Βουλιαγμένη
- Η Ζέττα Μακρή και το λαμόγιο
- Η υπέροχη, τολμηρή ζωή της Ευγενίας Νιάρχου: Η διάσημη κληρονόμος, τα κοσμήματα κι ένα χρυσό φως σε δαντελένια σκιά
